SEKSI DO KRAJA

Zanosna Nina gola jahala konja

16.04.2010 u 10:44

Bionic
Reading

Seksipilna manekenka Nina Seničar, koju nazivaju srpskom Ninm Morić, krasi naslovnicu talijanskog izdanja magazina Maxim, na kojoj, poput lady Godive, gola jaši konja

'Ne mogu bez komadića tkanine oko kukova, ali bez seksa da. Preživjela sam devet mjeseci bez seksa u reality showu 'L'Isola dei famosa', ali kad mi se nešto sviđa, onda to i uzmem', rekla je seksi Nina koja je u novom fotosessionu pokazala svoje zanosno tijelo za koje tvrdi da je potpuno prirodno. Na tijelu joj se najviše sviđa guza, koja joj je uostalom  postala zaštitno lice marke donjeg rublja Roberta. Tajna njezine čvrste seksi guze je u jahanju kojim se bavi od svoje šeste godine. 'To je puno bolja vrsta vježbanja od odlaska u teretanu. Jahanje mi je strast još od šeste godine i za mene je to prava zabava', otkiva lijepa manekenka.

Atraktivna Nina 2001. bila je Miss Jugoslavije, a u Italiju je krenula ostvariti manekensku karijeru što joj je djelomično uspjelo. No dokazala je i da nije praznoglava lutkica, jer ima diplomu prestižnog milanskog ekonomskog fakulteta Bocconi. Nini su 24 godine, a na njezine izazovne obline i ljepotu nisu uspjeli ostati imuni brojni poznatiji Talijani.

Ova manekenka, tijela koje ostavlja bez daha, svojedobno je bila u vezi s pjevačem Erosom Ramazzottijem, a govorkalo se da je ovu Novu godinu dočekala u društvu srpskog košarkaška Marka Jarića koji je ovu sezonu iz NBA lige stigao u Real Madrid. Jarića su talijanski paparazzi oko Nove godine ulovili u društvu lijepe Nine dok je za to vrijeme njegova supruga, brazilska ljepotica i supermodel Adriana Lima kod kuće u New Yorku čuvala njihovu tek rođenu kćer.


No Nina je te glasine vrlo brzo demantirala, ali gdje ima dima, ima i vatre… Ona je prava osvajačica, a zadnji je u nizu njezinih trofeja talijanski nogometaš Marco Borriello, napadač Milana koji je očito slab na lijepe brinete. Hodao je s Belen Rodriguez, Argentinkom koja je trenutačno u vezi s bivšim mužem Nine Morić. U vezi s Belen izbio je skandal kad je Borriello pao na doping testu, jer se pokazalo da je pozitivan na steroide. On se kleo da nije uzimao nikakva nedozvoljena sredstva što se na kraju pokazalo i točnim, jer se ispostavilo da je Belen uzimala lijekove za jednu spolnu bolest u kojima su se nalazili kortikosteroidi, a koji su tijekom spolnog odnosa prešli u Borriellov organizam.