efektan kombinezon

Zanosna Njemica sve je zadivila u stajlingu kao stvorenom za kasno ljeto

23.08.2023 u 08:46

Bionic
Reading

Kombinezoni s lepršavim dugim rukavima savršena su opcija za prijelazno razdoblje, a posve su neodoljivi u dizajnu kakav je pokazala Heidi Klum

Heidi Klum nerijetko nas oduševljava svojim mladolikim izgledom i nakon što je zakoračila u šesto desetljeće, baš kao i odvažnim modnim kombinacijama koje uvijek imaju pravi balans između otkačenosti i elegancije.

Najbolje i najgore tkanine za ljetne vrućine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Njemačka manekenka već je skoro dva desetljeća sinonim za riječ supermodel, a s obzirom na to koliko dobro izgleda i s 50 godina, nema sumnje da bi još godinama mogla šetati modnim pistama.

Svoje vitko tijelo istaknula je upravo u jučerašnjoj kombinaciji sačinjenoj od vrlo efektnog kombinezona dugih rukava i šarenog uzorka od bijelih, narančastih i crvenih pravokutnika na ljubičastoj podlozi. Lepršavi rukavi i nogavice, koji završavaju ženstvenim volanima, čine ga apsolutno savršenim komadom za kasno ljeto i ranu jesen!

  • +5
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: BG026 / INSTAR Images / Profimedia

Upečatljiv kombinezon Klum je vješto uskladila s neutralnim modnim dodacima, noseći Hermesovu torbu Birkin smeđe boje, bijele cipele na visoku petu s tek dva tanka remenčića te prepoznatljive sunčane naočale.

Kao i uvijek, rado je pozirala fotoreporterima koji su jedva dočekali njen izlazak iz studija showa 'America's Got Talent' u Los Angelesu, baš kao i brojni fanovi za koje uvijek pronalazi vremena.