PRIYANKA CHOPRA

Zanosna Indijka otkrila je nimalo glamuroznu tajnu jednog od njezinih najboljih stajlinga

07.11.2020 u 08:37

Bionic
Reading

Indijska glumica Priyanka Chopra bez sumnje je jedna od najljepših glumica u Hollywoodu, a osim što plijeni svojim izgledom, ova egzotična ljepotica itekako ima stila

Zvijezda serije 'Quantico' uvijek je među najbolje odjevenim damama na crvenom tepihu, a mnogi se sjećaju njezine senzacionalne haljine s potpisom Ralpha Laurena u kojoj je sve ostavila bez daha na Met Gali 2018. na temu 'Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination'.

Prelijepa kreacija od baršuna u tamnocrvenoj s efektnom zlatnom kapuljačom u kojoj se pojavila na tom prestižnom modnom događanju bila je pun pogodak, no glumica je nedavno otkrila kako se iza tog glamuroznog izdanja krije i jedna neugodnost.

Iako su svi hvalili njezin stajling u kojem je bila među najzapaženijim uzvanicama, indijska ljepotica koja je 2000. ponijela laskavu titulu Miss svijeta, zapravo se osjećala vrlo loše zbog preuskog korzeta koji je nosila ispod haljine.

  • +3
Priyanka Chopra na Met Gali 2018. Izvor: Profimedia / Autor: Benjamin Lozovsky/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako je izgledala fantastično u kreaciji ukrašenoj kristalima i perlicama za što je trebalo 250 sati rada, Priyanka je zapravo proživljavala teške trenutke.

'Na Met Gali 2018. sam nosila doista prekrasnu haljinu s potpisom Ralpha Laurena s upečatljivom zlatnom kapuljačom. Ali zbog korzeta doslovce nisam mogla disati. Osjećala sam se kao da mi je preoblikovao rebra. Bilo mi je jako teško sjediti u njoj i naravno da nisam uspjela uživati u večeri', ispričala je Priyanka za People.

Inače, Priyanka (38) i njezin 10 godina mlađi suprug, glazbenik Nick Jonas proglašeni su najbolje odjevenim parom po izboru magazina People 2019. godine