MODNI ULOVI

Zanima vas koje ćemo torbe obožavati u narednim mjesecima? Pronašli smo najljepše modele s polica trgovina za svačiji džep

07.02.2021 u 08:00

Bionic
Reading

S novom proljetnom sezonom koja samo što nije počela na modnoj sceni pojavili su se i neki novi modeli torbi, a da na ovaj omiljeni dodatak ne biste potrošili pravo bogatstvo, pobrinuli su se brojni popularni high street brendovi obogativši svoju ponudu modelima koji izgledaju puno skuplje od svoje cijene

Kao i proteklih sezona, talijanska modna kuća Bottega Veneta na čelu s britanskim dizajnerom Danielom Leejem vodi glavnu riječ kada govorimo o najpoželjnijim torbama sezone, a da je uistinu riječ o must have modelima, dovoljno govori pojava njihovih jeftinijih verzija na policama high street trgovina.

Osim modelima torbi koji izgledom neodoljivo podsjećaju na one s potpisom popularnog talijanskog brenda, policama high street trgovina podjednako dominiraju modeli na rame, kakvi su veliku popularnost doživjeli krajem 90-ih godina, te oni inspirirani ludim 70-ima, a koje karakteriziraju kvadratni oblik i prirodni tonovi.

Jednako popularne bit će torbe u obliku mjeseca koje su doslovno preplavile police trgovina. Zbog svog karakterističnog oblika i veličine, u njih stane puno više nego u torbe iz prethodnih sezona, a nose se na ramenu ili u ruci. Nude dovoljno prostora za sve ono što nam je u ovim čudnim vremenima neophodno: maske za lice, maramice, dezinficijense i ostale sitnice.

Posebna kategorija ove modne priče svakako su predimenzionirane torbe. Kad kažemo predimenzionirane, zaista to i mislimo. Ove su torbe polako počele potiskivati popularnost minijaturnih modela još prošle zime, a tek ovog proljeća uživat će svojih pet minuta slave.

Važno je ostaviti dojam, a to se lako postiže upadljivom oversized torbom. No ne treba odbaciti ni njihovu praktičnu stranu, pogotovo ako sa sobom u svakom trenutku morate imati i 'pola svog života'. U tom slučaju će velike torbe brzo postati vaše najbolje prijateljice.

Mnogi će reći kako je dizajnerska torba isplativa investicija, a najbolji dokaz toga je činjenica da imaju poprilično dugačak životni vijek. Pojedini modeli poput Hermesove birkinice smatraju se boljom investicijom od primjerice automobila, jer s godinama ne gube svoju vrijednost.

No to ne znači da za dizajnersku torbu morate iskeširati cijelu ušteđevinu. Postoje brojni puno pristupačniji dizajnerski brendovi kao što su The Row, By Far i Staud, za čijim torbicama trendseterice jednako luduju kao i za razvikanim modelima, kao i pregršt high street torbica koje izgledom i kvalitetom mogu konkurirati skupocjenim modelima.

  • +53
Torbe koje su tek pristigle na police trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Zavirili smo na police trgovina i izdvojili najljepše modele za svačiji ukus i džep, a vi nikako ne propustite baciti oko na galeriju. Možda pronađete svoju novu miljenicu.