NAKON DVIJE GODINE

Žana nije ni bivšem dečku rekla da ima sina

12.05.2010 u 07:25

Bionic
Reading

Voditeljica Žana Štrbac prije ulaska u 'Farmu' ni prijateljima nije rekla za petogodišnjeg sina, koji živi s ocem u Slavoniji

Prije četiri godine doselila se u Zagreb i upoznala trgovca Alberta Antića, ali ni njemu nakon dvije godine veze nije rekla da ima sina, prenosi 24 sata.
Albert je za postojanje njezina sina saznao tek nakon što su prekinuli, od jednog poznanika, i šokirao se tim saznanjem.

'Da, bili smo u vezi, ali to nije bilo ozbiljno, jer se nismo viđali. Ja sam godinu i pol živjela u Budimpešti, gdje sam snimala kviz 'Nova lova'. Čuli smo se samo telefonski', kazala je. 'Za mog sina znaju samo dugogodišnji prijatelji, moj dečko Toni, kojem sam više vjerovala nego Albertu te moja prijateljica farmerica Jelena.

Drugima nisam ništa pričala, jer se ne želim nikome opravdavati zašto moj petogodišnji sin ne živi sa mnom. Šutjela sam o svemu, jer sam se bojala Karlova oca, koji mi je stalno prijetio, a u trudnoći me i tukao. Sad se više ne bojim pa ću po sina doći s odvjetnicom', ustvrdila je Žana.