LISINSKI, 2.LIPNJA

Zagrepčanke i dečki slave 20. rođendan

29.05.2013 u 07:00

Bionic
Reading

U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 2. lipnja u 11 sati započet će velika, jubilarna proslava 20. rođendana zbora Zagrepčanke i dečki

Koncertom pod nazivom 'Na kraju tunela, točkica bijela' članovi plesnog zbora Zagrepčanke i dečki svim posjetiteljima - malim i velikim - pokazat će da nada u bolje sutra zbilja postoji.

Uz plesni zbor čije su pjesme u protekle dvije godine osvojile sam vrh ljestvice Dječje TV (Jabuka TV), nastupit će plesači Cro Dancea, La dancea te Dječji zagrebački gitarski orkestar, a pridružit će im se i miljenica dječje publike Ivana Radovniković.

'Plesni zbor Zagrepčanke i dečki trenutno broji više od 150 aktivnih članova – djece predškolske i školske dobi. Kroz umjetnički i odgojni rad s mladima, kroz bavljenje vrijednim i edukativnim sadržajima, kroz koncerte i TV nastupe, uvjereni smo da činimo značajan pomak u stvaranju kulture i običaja te stvaranju bolje odgojenih i tolerantnijih mladih ljudi, sklonih dobroti, ljubavi, miru i nenasilnom rješavanju svojih problema u užoj i široj zajednici', kazala nam je Lana Marinović, voditeljica zbora.