OTVORENJE U DOGLEDNO VRIJEME

Zadar i Slavonski Brod dobit će McDonalds?

16.05.2013 u 13:49

  • +3

Dani otvorenih vrata u McDonaldsu

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Bionic
Reading

Najpoznatiji svjetski lanac brze hrane, McDonald's, pokrenuo je Dane otvorenih vrata koji će trajati od 6. do 19. svibnja tijekom kojih želi svim svojim vjernim gostima, ali i onima koji će to tek postati, iz prve ruke pokazati kako nastaju legendarni Big Mac, Chicken McNugget i ostali McDonald'sovi ukusni proizvodi

Danas su predstavnici sedme sile posjetili McDonald's na Jadranskoj aveniji gdje su iz prve ruke postavljali pitanja i razgledali prostorije poznatog lanca brze hrane.

McDonald's Hrvatska od 6. do 19. svibnja organizira Dane otvorenih vrata kada posjetitelji i svi zainteresirani mogu potražiti odgovore na pitanja kakva je kvaliteta namirnica od kojih se pripremaju McDonald'sovi proizvodi, kako se priprema hrana, kako je organiziran rad u McDonald'su, kako se separira otpad, što je to Crew room i na mnoga druga pitanja. U projektu sudjeluje 15 McDonald'sa u Hrvatskoj, a posjetitelji u organiziranom obilasku pod vodstvom McDonald'sovog voditelja mogu sudjelovati popunjavanjem prijavnice.

'U McDonald'su uvijek slušamo naše goste i želimo odgovoriti na sva pitanja koja imaju o našoj hrani i našem poduzeću. Dane otvorenih vrata organiziramo u sklopu naše kampanje o kvaliteti i transparentnosti kojom želimo poslovanje McDonald'sa približiti našim gostima i široj javnosti te ih informirati o visokim standardima kvalitete, brizi o zdravstvenoj ispravnosti i sigurnosti hrane, organizaciji poslovanja te uključenosti u zajednicu u kojoj poslujemo. Svi zainteresirani imaju priliku vidjeti kako to izgleda s druge strane pulta', rekao je Pavel Pavliček, član uprave i operativni direktor tvrtke Globalna hrana d.o.o., nositelja franšize McDonald’s za Hrvatsku.

Od veljače 1996. godine kada je u samom centru Zagreba u Jurišićevoj ulici otvoren prvi McDonald’s u Hrvatskoj do danas kada širom Hrvatske posluje već 20 McDonald’sovih lokacija i osam McCaféa, McDonald’s kontinuirano ulaže u razvoj poslovanja, iz godine u godinu otvaraju se nova radna mjesta i unapređuje ponuda kako bi se gostima uvijek pružilo samo najbolje. Svakodnevno 20 McDonald’sa u Hrvatskoj posjeti više od 32 tisuće gostiju – što je više od 12 milijuna gostiju tijekom godine!

'McDonald's je izuzetno ponosan na našu hranu, izgled naših objekata i naše djelatnike. Naš prioritet broj jedan je poslužiti svojim gostima sigurnu, izvrsnu i svježu hranu najviše kvalitete. McDonald'sov meni sastoji se od mesa (govedina, svinjetina i perad), ribe, kruha, povrća i mliječnih proizvoda – hrane iz četiri osnovne grupe hrane. Svi podaci o nutritivnim vrijednostima i alergenima nalaze se na našoj web stranici te na poleđini podložaka. McDonald's prije svega nudi kvalitetnu i svježe pripremljenu hranu', zaključio je Hrvoje Valent, voditelj odjela razvoja, pravnih poslova i odnosa s javnošću tvrtke Globalna hrana d.o.o., nositelja franšize McDonald’s za područje Republike Hrvatske.

'Najviše upita ima za otvorenje McDonald'sa u Zadru i Slavonskom Brodu, a mjesta ima i za nova otvorenja u Zagrebu, što će se i dogoditi u dogledno vrijeme', rekao nam je Hrvoje Valent na naš upit.