MIRNA I MARTINA

Zabundane ljepotice u božićnoj bajci

25.11.2014 u 13:51

Bionic
Reading

Božićna bajka započela je u Zagrebu, a u njoj su proteklih dana uživale i naše zgodne voditeljice Mirna Maras i Martina Podgorski kada su prisustvovale raskošnom paljenju čak 70.000 božićnih lampica u Vukovarskoj ulici

Martina Podgorski i Mirna Maras svojim su dolaskom dodatno uljepšale Božićnu bajkukoja je protekle subote stigla u Zagreb, točnije ispred Super Konzuma.Čaroliju je dodatno uljepšalo čak 70.000 lampica koje je osmislilaobitelj Salaj koja na svom obiteljskom imanju kod Čazme priređujeposeban božićni ugođaj za brojne posjetitelje. Time je posebno bila oduševljena Martina u kojoj su se odmah probudile emocije.


'Veliki sam ljubitelj božićnog duha i za mene božićno raspoloženje nikada ne može početi prerano. A još k tome sam iz Moslavine pa mi je ovo emocionalna spona zbog obitelji Salaj', rekla nam je simpatična Martina. Božić voli provesti s obitelji i prijateljima kojima je prošle godine napravila ručak o kojem se još i danas priča. 'Inače ne kuham, ali za Badnjak ili Božić volim pozvati prijatelje na ručak. Prošle godine na meniju je bio odojak i bilo je jako fino', kaže zgodna voditeljica koja će u prosincu proslaviti svoj 32. rođendan. Želja joj je Novu godinu proslaviti s prijateljima u Lici i Gorskom kotaru.

Mirna nam je svojedobno ispričala kako su božićni blagdani poprimili sasvim novi smisao otkako je rodila sina Niku. Tako kićenje bora i otvaranje poklona predstavljaju još veće veselje. Od božićnih filmova najviše voli 'Sam u kući', što sada iznova gleda s petogodišnjim sinom.