idealne uz minice

Zaboravljeni modni komad ponovno je veliki hit: Evo kako ga nose ikone stila

09.10.2023 u 19:13

Bionic
Reading

Najlonkama su godinama skupljale prašinu u ormaru, no sada je došao trenutak njihovog velikog povratka na modnu scenu

Anne Hathaway i Nicola Peltz pokazale su nam proteklih dana da se najlonke definitivno vraćaju na modnu scenu, a njihovi outfiti ponudili su i pregršt inspiracije za njihovim stiliziranjem.

Najlonke kao jedan od ključnih komada stajlinga još ranije su nosile manekenke i trendseterice poput Kendall Jenner, koja ih je nosila ispod mini hlačica, te Hailey Bieber koja ih je istaknula uz kaput i cipele na visoku petu.

Isticanje ovog komada dolazi u trenutku kada sve više i više fashionistica isprobava trend ne nošenja hlača, koje u prvi plan stavljaju noge. I dok će neke ovaj trend iskoristiti za nošenje hit visokih čizama na gole noge i mini suknju, druge će se okrenuti upravo raznim dizajnima najlonki koje im služe kao pravo platno za kreiranje stajlinga.

Klasičan i neodoljivo elegantan komad pokazala je upravo glumica Anne Hathaway noseći tradicionalne crni model s mini suknjom i crnom salonkama, dok je Nicola Peltz otišla korak dalje, stajlingom se pohvalila objavom fotografije na kojoj pozira s Harper Beckham.

Naime, supruga Brooklyna Beckhama i snaha Davida i Victorije Beckham, pozirala je u mrežastom modelu nošenom ispod midi sive suknje visokog prednjeg proreza. Ono što se posebno isticalo jest iznimno visoki struk najlonki koje su se gotovo spajale sa skraćenim crnim topićem.

Mrežaste tajice postale su popularne 80-ih i 90-ih, dok su u novije vrijeme postale gotovo posve zaboravljen komad. No, prema svemu sudeći, ovakve i slične modele viđat ćemo iznimno često u narednoj sezoni pa je ovo dobar trenutak da u ormarima pronađete ovaj aktualni hit komad koji je toliko godina bio 'out'.