ženstveni modeli

Zaboravljene suknje vraćaju se ljepše nego ikad i nose se u svim prigodama

25.05.2024 u 08:54

Bionic
Reading

Suknje od tila početkom 2000-ih nosile su se uglavnom u mini formatu, nalik ženstvenim balerinama, no sada dolaze u posve novoj reinterpretaciji

Ako postoji jedan trend koji se prikriveno probija na modnu scenu, a svakako biste na njega trebali obratiti pažnju, onda su to dosad gotovo zaboravljene suknje od tila.

Ovaj mladenački komad kao stvoren je za razigrane proljetno-ljetne stajlinge, a u najnovijim kolekcijama uvaženih modnih kuća pronaći ćete neodoljivo lijepe modele, kao stvorene za nošenje od jutra do sutra.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Primjerice, Ulla Johnson donosi model boje lososa, laskavog suženog struka i nježnih valova od tila duljine do gležnjeva - što ovaj komad čini sjajnom opcijom za elegantne stajlinge i kombiniranje s cipelama na petu.

Victoria Beckham također se priključila ovom trendu te je u svojoj kolekciji predstavila niz suknji i haljina obogaćenih tilom, ali je i jedna od rijetkih koja je na scenu vratila klasičnu mini suknju, i to predivnog zlatnog sjaja.

Dala je i odličan prijedlog za stiliziranje ovog komada, predstavljajući ga u spoju s krem mrežastim tajicama i ponovno popularnim peep-toe cipelama te pripijenom majicom, a koja svojim krojem samo naglašava suknju.

Korak dalje otišao je Arlington dizajnirajući suknju nalik oblaku - s gotovo lebdećih bijelih dekoracija od tila, koje u potpunosti prekrivaju ovaj komad, teško je skrenuti pogled. Tu je i najnoviji stil suknji od tila metalik sjaja te romantičnih mašni u skladu s trendom coquette, a također ih donosi uvijek inovativna Victoria Beckham.

Redizajn ovih romantičnih suknji posebno bi se mogao svidjeti zrelijim damama jer njihov kroj asocira na djevojačke stajlinge te pomlađuje u trenu, ali u modernoj reinterpretaciji, a uz to odiše iznimnom elegancijom i visokim stilom.

  • +7
Suknje od tila Izvor: Promo fotografije / Autor: Victoria Beckham promo

sve osim nogometa