SVESTRANI KOMAD

Ova Mangova suknja bezvremenskog stila i pristupačne cijene dobra je investicija

18.04.2024 u 12:11

Bionic
Reading

Suknje su za mnoge zaljubljenice u modu uvijek dobrodošla alternativa, a odlično se sljubljuju i s tenisicama, balerinkama, natikačama...

Ako ste ovog proljeća u potrazi za svestranim komadima koje možete nositi od jutra do mraka, nećete pogriješiti investirate li u klasičnu suknju laskavog kroja maxi duljine, kakvu je nedavno nosila i Emily Ratajkowski, a dolazi iz domaćim zaljubljenicama u modu omiljenog brenda Mango.

Kao i uvijek, španjolski high street brend poznat po pristupačnim cijenama i sjajnim trendi komadima ima u svojoj ponudi pravi dragulj za koji niti ne sumnjamo da će se prodati brzinom munje.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Bijela suknja od udobnog pletiva, čija je cijena 49,99 eura, fantastičan je dodatak svim proljetnim lookovima, a uklapa se u svaki stil.

Osim što je vrlo efektna, vrlo je zavodljiva jer se ispod nje nazire donje rublje, a Emily, koja uvijek izgleda kao da je upravo sišla s modne piste, upotpunila ju je crnim kožnim čizmama i bijelo-crnim crop topom.

  • +2
Emily Ratajkowski zna odabrati trendi komade Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U slučaju da vas je ova suknja zaintrigirala, oduševit će vas i to da je možete kombinirati i s odgovarajućim laganim kardiganom, osobito ako volite popularne setove, ultimativni must have ove sezone.

Svoj chic stajling za šetnju psa lijepa brineta zaokružila je crnim mačkastim sunčanim naočalama i crnom torbicom. I ovim svojim outfitom potvrdila je da je itekako upućena u trendove - transparentne, prozračne tkanine i dalje su vrlo visoko na ljestvicama najpopularnijih modnih strujanja. Sudeći prema kolekcijama za proljeće/ljeto 2024., pokazivanje kože je i dalje in, a s ovom suknjom iz Manga možemo kreirati takve lookove.

Ako pak niste toliko odvažni, možete je nositi preko bikinija ljeti ili je kombinirati s kratkim hlačama ispod... Mogućnosti su brojne, no odlučite se uvijek za onu varijantu u kojoj se dobro osjećate.