ZA HLADNE DANE

Zaboravite traperice, evo što trebate nositi ovih dana

01.12.2014 u 07:14

  • +14

Hlače

Izvor: tportal.hr / Autor: Promo

Bionic
Reading

Teško je iskočiti iz udobnih traperica, no hladni zimski dani zahtijevaju i topliju odjeću, po mogućnosti od vune

Ove sezone investirajte u komade od vune, tvida i, ako se ukaže dobra prilika – kašmira. To su komadi koje ćete nositi nekoliko sezona i za njih se isplati dati koju kunu više.

Prednost hlača od vune je ta što pristaju gotovo svim oblicima tijela, a pružaju brojne mogućnosti kombiniranja jer ih možete nositi uz puno toga, od uskih vestica, preko dugačkih kardigana, do svilenih bluzica, a tijekom hladnih dana itekako će dobro doći.

Već smo pisali o tome da je karirani uzorak u svim mogućim dimenzijama totalni hit ove sezone, pa ga nije problem pronaći i na hlačama. Ako su k tome hlače nešto kraće i s manžetom, osigurali ste si chic look koji zahtijeva tek gležnjače i usku jednobojnu vesticu.

Dužina hlača do članka i dalje je trend koji se isplati slijediti. Stoga ne podcjenjujte moć uskih hlača koje sežu do članka, pogotovo u kombinaciji sa seksi cipelama na petu. Takav outfit savršena je poslovna kombinacija. Hlače u ovom slučaju ne bi trebale bi preuske jer ipak želite postići sofisticiran i profesionalan look

Hlače širih nogavica zato moraju biti jako duge, skroz do poda, a u njima vam je zajamčena duža i vitkija figura. No jedan od detalja koji su primjetni na hlačama ove sezone je zanimljiv preklop s falticama sprijeda, a može se pronaći kod vodećih svjetskih dizajnera, ali i na modelima iz lanaca ulične mode. Na takvim hlačama sigurno želite istaknuti i pokazati spomenuti trendi detalj pa uz njih kombinirajte usku bluzu ili kraće rezanu usku vesticu koja je, uostalom, ovosezonski hit.