NAJPOŽELJNIJI MODELI

Zaboravite na velike torbe ovoga proljeća, evo što se nosi

10.03.2016 u 08:45

  • +38

Trendi proljetne torbe

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Dobro odabrana torbica može osvježiti i podignuti svaku kombinaciju. Znaju to brojne žene koje zbog one savršene često duboko posegnu u novčanik. Kako biste svoj modni ormar obogatili najnovijom torbicom u nizu, pogledajte što su poznati brendovi pripremili za nadolazeću, proljetnu sezonu

Ako ste u potrazi za novom torbom kojom ćete popuniti svoju kolekciju, ne trebate puno razmišljati. Ove proljetne sezone jedno je sigurno – velike torbe više nisu poželjne, a njihovo mjesto zauzimaju torbice manjih do minijaturnih proporcija.

Prilikom predstavljanja modnih dodataka za proljetnu sezonu gotovo da nije bilo dizajnerskog imena ili modne kuće koji u svoje kolekcije nisu uvrstili vlastite verzije male torbe.

Kao glavni modeli torbica ove sezone izdvajaju setote, camera, bucket, saddle i okrugli modeli. Svim navedenim torbicama karakteristika je to da su male, ali dovoljne da pospremite najosnovnije sitnice. Po pitanju detalja, kao glavni trend ističu se resice koje krase brojne modele za proljetnu sezonu. Grafički i životinjski printovi također su privlačni i prihvatljivi dok se po pitanju boja ističu pastelni tonovi

Ako vam se nošenje torbica ne čini najboljim rješenjem za pospremanje sitnica, to, ali i trendi izgled postići ćete ruksacima. Posljednjih sezona svjedočimo tome da modno osviještene djevojke sve češće nose ruksake, a danas ih možete pronaći u luksuznim kožnim verzijama s mnoštvom zanimljivih detalja.