KLJUČNI KOMADI

Zaboravite na tajice i trenirke: Ovo su trendi hlače koje ćete sigurno poželjeti u ormaru

07.04.2021 u 22:31

Bionic
Reading

Iza nas je godina provedena većinom u tajicama, trenirkama i svemu onome što ima elastičan struk, a mnogima je toga jednostavno dosta. Srećom po modu i stil, raste popularnost elegantnih ali ležernih hlača, a broj onih koji iza sebe želi ostaviti 'lockdown modu' sve je veći. Ako ste u potrazi za idealnim hlačama za ovo proljeće, onda su ovo trendovi koje treba slijediti

Jedan od ključnih modnih trendova ove sezone su hlače opuštenijeg kroja. Klasične hlače od odijela redizajnirane su te sada dolaze u širim siluetama i znatno udobnijim tkaninama, nosivim cijeli dan.

Na modnim pistama ove sezone često su se mogle vidjeti hlače od odijela, širokih nogavica i visokog struka istaknutog klasičnim kožnim remenom. Upravo je taj trend imao veliki odaziv kod kupaca. Najprodavanije hlače za sezonu proljeće/ljeto 2021. najbolje definira ležeran stil.

Elegantne, ali prije svega udobne još jednom nas podsjećaju da se udobnost i stil međusobno ne isključuju.

Premda su se brojni dizajneri poigrali tim oblikom hlača, to nije jedina alternativa trapericama i tajicama koje najčešće biramo u proljeće.

Pletene hlače povišenog struka, po mogućnosti u kremastim i svjetlijim nijansama, povratak omiljenih khaki hlača te baggy traperice dominirajući su trendovi.

  • +14
Trendi hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: PROMO

Osim toga bezvremenski komadi poput kožnih hlača i klasičnih crnih hlača u stilu donjeg dijela odijela uvijek su poželjni u ormaru i u njih se svakako isplati uložiti.

Ovog proljeća brojni brendovi poigrali su se bojama i uzorcima, kako po pitanju haljina tako i hlača. Šareni uzroci, svijetle boje i vrlo upečatljivi printovi poželjan su dodatak. Svijetlo ružičasta boja je 2021. godine pa svakako valja razmotriti i nabavku takvog jednog živopisnog modnog komada.