sjajni izbori

Zaboravite na dosadne stajlinge: Haljine sa šljokicama itekako su trendi, a ova tri modela pun su pogodak

08.12.2021 u 08:48

Bionic
Reading

Prosinac predstavlja veliko finale svake godine. Iako je ove godine broj proslava i zabava daleko manji, a veliki dio je prebačen i u digitalni oblik, to nije isprika za dosadnu odjeću, ali ni dovoljan razlog da se odreknemo sjajnih i tako zavodljivih šljokičastih haljina

U šljokicama od glave do pete nedavno je zablistala Scarlett Johansson, a nedugo nakon nje i švedska princeza Victoria – blagdani su pred nama, a stajlinzi sa šljokicama bit će popularniji no ikada. Osim toga, dokaz je to da šljokice prolaze uvijek, u najrazličitijim prigodama i kombinacijama.

Bez obzira želite li zablistati u video božićnoj zabavi s kolegama ili na ugodnoj božićnoj večeri kod kuće s najbližim članovima obitelji, haljina sa šljokicama u ovo vrijeme godine uvijek je dobar izbor. No, kako haljine sa šljokicama izgledaju doista elegantno i chic? Ova tri trenda svakako će vam pomoći da ih nosite na trendi način.

  • +9
Haljine sa šljokicama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bijele šljokice

Srebrna, zlatna i crna? Može, ali zašto ove godine ne izabrati šljokice u bijeloj boji? Naime, upravo je to hit nova boja za svjetlucave šljokičaste haljine. Profinjene svjetlucave šljokice i sedefaste nijanse ne samo da izgledaju svježe i raznoliko, već izgledaju i super sofisticirano i, moramo priznati, malo podsjećaju na Snježnu kraljicu iz Kronika iz Narnije. Pogotovo kada nosite bijele haljine sa šljokicama uz kaput od umjetnog krzna slične boje. Ovaj stajling najbolje je zaokružiti što jednostavnije - nježnim sandalama s petom i upečatljivim srebrnim nakitom kao što su okrugle naušnice.

Sako haljine sa šljokicama

Sako se ove sezone transformirao iz klasičnog poslovnog looka u nezamjenjiv temelj brojnih trendova, a sada postaje i dijelom najsjajnijih i najupečatljivijih stajlinga. No, uz malu glamuroznu promjenu – sako sada dolazi u obliku mini haljine prekrivene sjajnim šljokicama. Rezultat je vrlo sofisticirana party odjeća koja se može kombinirati sa salonkama špic vrha i minimalističkom clutch torbicom. Za savršen party look također je važno da svjetlucave sako haljine dolaze s blago predimenzioniranom siluetom i, po želji, s naglašenim ramenima.

Mini šljokičaste haljine s naglašenim ramenima

Haljine sa šljokicama ove zime donijet će i blistave vibracije 80-ih. Naime, najljepši modeli sezone sada dolaze s kratkim mini porubom, naglašenim ramenima i, po želji, dugim rukavima. Ovi modeli neodoljivo podsjećaju na party izgled tog doba i pretvaraju vas u kraljicu diskoteke 80-ih. Grafički uzorci ili jarke boje poput ljubičaste naglašavaju trendi retro izgled, no posebno važan detalj su naglašena ramena, bilo klasičnom jastučićima ili puf rukavima. U skladu sa stilom ovaj stajling se može nadopuniti sandalama ili štiklama s platformom te naušnicama i trakama za kosu.