zbogom problemima

Zaboravite muke s napuhavanjem i ispuhavanjem, stigao je Luftomat

21.03.2019 u 12:55

Bionic
Reading

Iz godine u godinu sve je više zračnih madraca, čamaca i maštovitih napuhanih životinja impresivnog izgleda. Sva ta oprema nam uljepšava sate provedene na plaži, ali iziskuje puno truda vezanog za transport. Opremu najčešće jednom napušemo, par puta koristimo, i onda do kraja ljetovanja premještamo iz prostorije u prostoriju

Poznata Vam je situacija kada s djecom odlazite na plažu. Nosite luftiće, kolutove za plivanje i cijelu ergelu napuhanih životinja. Ili ako ste ikada kampirali pa imali problem s napuhavanjem madraca za spavanje. Sve navedeno su situacije koje iziskuju vrijeme i strpljenje, te zahtijevaju poprilično dodatne opreme.

Problemima na kraj staje Luftomat – samoposlužni uređaj nove generacije, razvijen i proizveden u Hrvatskoj. Uređaj ima jedinstvene i inovativne funkcije, što je dokazao osvojivši zlatnu medalju na međunarodnom sajmu inovacija Inova 2018.

Uređaj je predviđen za fiksnu montažu i radi na kovanice. Uvijek je dostupan te Vas tako rješava muke oko transporta vlastitih pumpi.

Luftomat nam omogućava u vrlo kratkom vremenu napuhati najveće i najzahtjevnije zračne igračke te ostalu opremu na napuhavanje. No to nije funkcija koja ga razlikuje od ostalih uređaja. Njegova zanimljivija funkcija je ispuhavanje. Ona nam omogućava dodatno vrijeme uživanja na plaži i rješavanje problema odlaganja. Ispuhavanje postaje jednostavno i brzo, a problema oko odlaganja više nema.

Sva ta silna oprema dolazi s različitim utorima, no Luftomatu ni to nije problem. Uređaj sadrži nastavke koji se mogu prilagoditi utorima u opremi za napuhavanje.

Luftomat je brz, efikasan i sasvim sigurno bi mogao postati  neizostavan detalj na plažama i u turističkim kompleksima.  Više detalja o uređaju možete vidjeti na stranici.