ZORAN ŠPRAJC:

'Zaboravim skinuti šminku pa mi frendovi kažu da sam lijep'

29.03.2013 u 11:00

Bionic
Reading

HTV-ov novinar Zoran Šprajc za Ekran Večernjeg lista progovorio je o novinarstvu, obitelji, poslu, ali i dobrom tenu

Njegov je put na Prisavlju započeo u redakciji 'Dobro jutro, Hrvatska', gdje je pekao zanat šest godina, međutim, poželio je spavati barem do osam ujutro, pa je redakciju zamijenio onom Informativnom gdje je ostao do danas.

Iako obožava novinarstvo, kaže kako bi ponekad najradije pobjegao od tog cirkusa. 'Ponekad mi dođe da pobjegnem od svega, odem na selo, uzgajam kupus i rajčice, ali vjerujem da bih već za deset dana požalio. Nedostajala bi mi frka', kaže Šprajc za Ekran.

Iako je jedini muškarac u središnjem Dnevniku, kaže da s tim nema problema dok su gledatelji zadovoljni. Za uspjeh je, kaže, potrebno malo sreće i šef koji će vas prepoznati i izvući na površinu.

Naglašava i kako mu druženje s obitelji čuva razum. Sa suprugom Lidijom u braku je 14 godina i imaju troje djece. 'Pokupim cijelu obitelj pa provedemo dva, tri dana u vikendici na Kupi. Tada se na miru posvetimo jedni drugima', kaže novinar koji priznaje kako dobar ten zahvaljuje supruzi i kćeri. 'Potkradam ih, kradem im kreme za njegu lica', priznao je s obzirom da mu teška televizijska šminka nije baš po volji.

Ipak, nekad na nju i zaboravi. 'Dogodi se da u žurbi zaboravim skinuti šminku pa shvatim kako izgledam tek kad mi frendovi kažu kako sam lijep', rekao je kroz smijeh.