KRISTALNO SVJEŽA BOJA

Zablistajte u NIVEA Color Crystal Gloss nagradnoj igri !

07.06.2010 u 09:11

Bionic
Reading

Intenzivna boja i visoki sjaj - novi NIVEA Color Crystal Gloss proizvodi za njegu i styling sa tekućim kristalima održavaju zdrav i svjež izgled obojene kose do 6 tjedana. Tamno smeđa ili crna kosa obično se povezuju s karakterom "vruće krvi", ženama zavodničke prirode i strastvene naravi. No, kao strast, zavodničke čari i ljepota obojene kose s vremenom blijede...ispiranje, šteta od UV zraka, četkanje, sušenje, ravnanje, sve to "iscrpljuje" boju i stanje kose te ubrzo nakon bojenja intenzitet boje, sjaj i mekoća kose počinju nestajati

Novi NIVEA Color Crystal Gloss proizvodi za njegu i styling pružaju kosi "specijalistički tretman" kako bi izgledala lijepa i svježe obojena i do 6 tjedana. Svi proizvodi sadrže jedinstvenu inovaciju, tekuće kristale, koji zamijenjuju lipide nužno potrebne za oporavak snage i mekoće kose nakon tretmana bojenja. UV filteri pružaju zaštitu od štetnih sunčevih zraka, usporavaju proces izbljeđivanja boje i štite keratin u strukturi kose. Antioksidansi dobiveni iz rižinog ulja štite kosu od oštećenja koje uzrokuju slobodni radikali. Njegujući polimeri stvaraju zaštitnu barijeru koja održava intenzitet boje, a posebni regenerativni sastojci njeguju, hidratiziraju i obnavljaju oštećenja izazvana kemijskim procesima kod bojenja i vanjskim utjecajima.

ZABLISTAJTE U NAGRADNOJ IGRI!

U razdoblju od 03.05. do 28.06.2010. zablistajte u NIVEA Color Crystal Gloss nagradnoj igri na www.NIVEA.hr/color! Pokažite svoje znanje iz filmske umjetnosti i svaki tjedan osvojite prekrasne nagrade! Svaki tjedan nagrađujemo natjecatelje koji najbrže i najtočnije odgovore na nagradna pitanja sa: kino ulaznicama za film po želji u CineStar multipleks kinima, Philips sušilom za kosu i profesionalnom četkom za kosu! Naručite uzorke NIVEA Color Crystal Gloss šampona i regeneratora na www.NIVEA.hr/uzorci i isprobajte nove proizvode. Ljepota je samopouzdanje!

Za sve dodatne informacije obratite se na: NIVEA