BASIC KOMADI

Za svaku prigodu: Ovo su kaputi koje ćete obožavati iz sezone u sezonu

19.01.2023 u 12:32

Bionic
Reading

Hladniji mjeseci nezamislivi su bez kaputa, a biste voljeli svojoj kolekciji dodati još kakav trendi komad, evo o čemu trebate voditi računa

Bez obzira volite li oversized modele ili klasične, svaka zaljubljenica u modu dobro zna kako osim varijanti u neutralnim bojama poput devine dlake, crne, bijele ili sive, treba imati i kaput u nekoj vedroj nijansi poput ružičaste, narančaste, žute...

Ukoliko ste u potrazi za isplativom modnom investicijom za jesensko-zimsko razdoblje nećete pogriješiti ako se odlučite za moćan kaput koji će svaki look podići na novu razinu.

Dakako, kad je riječ o kaputima, bez obzira na aktualne trendove uvijek je dobra ideja uložiti više novca i birati modele načinjene od kvalitetnog materijala s većim postotkom vune. I naravno, odabrati model koji vam dobro stoji i u kojem se odlično osjećate.

  • +16
Zimski kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ukoliko vam se sviđaju trendovi viđeni na modnim revijama proljeće/ljeto 2023, poput primjerice kožnih balonera to je model koji neće nikad nestati s modne scene.

Bez obzira na vaše osobne preferencije, uvjereni smo kako će vas barem jedan od ovih pet cool kaputa 'izuti iz cipela':

Smeđi kaput

Iako je intenzivna ružičasta možda službena Pantone boja godine za 2023., no ako se vama ova upečatljiva nijansa baš i ne sviđa, smeđa je idealna zamjena. Kaput u intenzivnoj čokoladno smeđoj potpuno će vas oduševiti, a sjajna je stvar da se savršeno slaže sa svime što imate u ormaru.

'Čupavi' modeli

Instagram senzacija Emili Sindlev modu ima u malom prstu, a ako vam se sviđaju šarmantne i tople bundice od umjetnog krzna, oduševit će vas njezin izbor. 'Čupavi' modeli daju mladenački štih svakoj modnoj kombinaciji, a ako baš želite skandi vibru, birajte pastelne, svijetle nijanse baš kakvi su uočeni i na modnim pistama za proljeće/ljeto kod Diesela i Versacea.

Kožni kaput

Kuće Saint Laurent i Versace predstavili su doista impresivne kožne kapute na modne piste za proljeće/ljeto 2023., a naravno ovakvi elegantni modeli nikad neće izaći iz mode.

Kaputi maxi duljine

S povratkom maxi suknji i haljina, naravno da su i duljine kaputa pratile taj trend. Bilo da se radi samo o duljini do gležnjeva ili do samoga poda, ovaj stil silueti daje štih vrhunske elegancije.

Tzv. 'bomber' modeli

Za one dane kada je vam se ne nosi težak kaput, bomberice su uvijek dobro rješenje, osobito ako su oversized stila. Odlučite li se za npr. za model načinjen od satena, dobili ste vrlo efektan komad koji će začiniti svaki look.