NEPROLAZNA LJEPOTA

Za Sharon Stone vrijeme kao da je stalo

17.04.2013 u 15:25

Sharon Stone u šetnji sa psom

Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: JGRF/Press Association/PIXSELL

Bionic
Reading

Gdje god se pojavila, Sharon Stone doista mami poglede svojim besprijekornim izgledom i linijom na kojoj bi joj pozavidjele i mnogo mlađe kolegice. Slavna glumica ovoga puta u prvi plan je stavila svoju vitku figuru odjevena u casual odjevnu kombinaciju

55-godišnja glumica, čiju scenu s prekriženim nogama u filmu 'Sirove strasti' mnogi ni dan danas ne mogu zaboraviti, viđena je kako u ležernom izdanju u društvu prijateljice šeće psa u zapadnom Hollywoodu. Odjevena u uske prljavoružičaste samterice, jednostavnu crnu dolčevitu i ravne čizme, 55-godišnja glumica je doslovce blistala. Ležerni styling upotpunila je i tankim crnim remenom, raspuštenom plavom kosom te sunčanim naočalama, a na licu uopće nije imala šminke.

Šećući suncem okupanim Hollywoodom, Sharon je vodila psa na uzici te, vidno dobro raspoložena, nije skidala osmijeh s lica. Iako je od filma 'Sirove strasti' prošlo već puna dva desetljeća, zanosna glumica ne prestaje dah oduzimati svojom pojavom gdje god se pojavila, a na vitkoj i besprijekornoj figuri pozavidjele bi joj i znatno mlađe kolegice.

Da njezino pojavljivanje u javnosti uvijek podiže prašinu, Sharon je dokazala i nedavno stigavši u Sao Paolo na humanitarnu večer Amfar odjevena u izazovnu crvenu haljinu, a za potrebe skupljanja donacija čak se i poljubila s Kate Moss.