KIKE CURAVIĆ:

Za prekid nije kriva Žana, nego se nismo slagali

28.07.2010 u 07:20

Bionic
Reading

Kike Curavić s Nikolinom je sporazumno prekinuo prije dva tjedna, i to zato što nisu mogli naći zajednički jezik u nekim stvarima

'Istina je da smo Nikolina i ja prekinuli, ali smo i dalje prijatelji. Svakodnevno se čujemo telefonski, što nije ni čudno, jer smo bili jedna mala obitelj. Priče o mojoj vezi sa Žanom nisu istinite. Istina je jedino to da smo se sprijateljili još za vrijeme Farme i našli se nekoliko puta na kavi što je Nikolina znala. Između mene i Žane ne postoji ništa više od prijateljstva', kazao je Kike za index.hr.

Iako je Nikolina prije nekoliko dana izjavila da ju je dugogodišnji dečko ostavio zbog druge te mu poželjela sreću s njom, Kristijan tvrdi da Nikolina reagirala na taj način, jer joj je, sada već bivši dečko Žane Štrbac, voditelj Toni Jeričević, napunio glavu lažima. 'Toni je bio jako ljubomoran zbog mog druženja sa Žanom pa je, iako je znao da između nas nema ništa, nazvao Nikolinu te izmislio da je varam s njegovom bivšom', kaže Curavić obrazloživši da se Toni tako ponašao, jer se nije mogao pomiriti s time da ga je Žana ostavila.

'Toni se ponaša kao balavac od 15 godina. Slao mi je prijeteće poruke i htio se naći sa mnom da to riješimo u četiri oka', rekao je Curavić za Index.