poput pepeljuge

Na ovu je bajkovitu haljinu utrošeno 150 sati rada i 161 metar tila

23.05.2017 u 18:40

Bionic
Reading

Glumica Nicole Kidman na premijeru svog novog filma na Canneskom filmskom festivalu stigla je u bajkovitoj haljini u kojoj je izgledala poput moderne princeze. Za izradu raskošne haljine bilo je potrebno čak 150 sati rada i 161 metar tila, a glumičina stilistica Julia von Boehm otkrila je kakav modni ukus ima Nicole te kakve haljine najčešće traži

Za premijeru filma 'The Killing of a Sacred Deer' u Cannesu, glumica Nicole Kidman još je jednom potvrdila svoj istančani modni ukus. Lijepa 49-godišnja australijska glumica zablistala je u crnom satenskom topu i širokoj tulle bijeloj suknji u kojoj je izgledala poput balerine.

Midi suknju od tila dizajnirao je dizajner modne kuće Calvin Klein, Raf Simons, a za izradu te božanstvene kreacije trebalo mu je čak 150 sati rada, kako bi ukupno 161 metar tila pretvorio u haljinu iz bajke dostojnu princeze.

Upravo je tako izgledala Nicole dok je koračala crvenim tepihom na 70. filmskom festivalu u Cannesu – poput prave princeze. Svoj kontrastni crno-bijeli stajling glumica je upotpunila crnim štiklama, decentnim srebrnim nakitom i crvenim ružem.

#NicoleKidman is having a serious Carrie Bradshaw moment at #Cannes 😍

Objavu dijeli Elle Magazine (@elleusa)

Nicole nas ne prestaje oduševljavati svojim odabirima, a njezina stilistica Julia von Boehm tvrdi kako 'Nicole ima vrlo profinjen modni ukus'.

'Ova haljina zahtijeva takvu vrstu pažnje i razumijevanja. Završni rezultat je vrlo kompleksan jer se haljina sastoji od 70 ružno rezanih slojeva tila kako bi se postigao dramatičan učinak, dok je 15 slojeva različitih duljina korišteno kako bi haljina dobila volumen. Haljina ima vrlo klasičnu couture siluetu', izjavila je za američki Vogue Julia von Boehm.

  • +9
Nicole Kidman zablistala poput Pepeljuge Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezina stilistica uvijek se trudi za Nicole pronaći najnovije i najuzbudljivije kreacije pa je tako slavna glumica u Cannesu zablistala u nevjerojatnoj Dior haljini iz najnovije kolekcije za proljeće/ljeto čiji je uzorak neodoljivo podsjećao na paunovo perje.

Boehm je željela da njezina klijentica zablista poput prave kraljevne, stoga je za nju odabrala haljinu koja predstavlja modernu bajku. 'Mora izgledati očaravajuće, chic, bezvremenski i moderno', dodala je glumičina desna ruka o stajlinzima za crveni tepih.