spoj elegancije i seksepila

U ovu smo se haljinu zaljubili na prvi pogled

23.05.2017 u 09:06

Bionic
Reading

Glumica Nicole Kidman zasjala je na filmskom festivalu u Cannesu gdje je došla povodom svog novog filma. Svi pogledi bili su uprti u plavokosu ljepoticu koja je pokazala da žena i u pristojnoj, zatvorenijoj haljini može izgledati seksipilno bez da otkriva previše

Nicole Kidman rasturila je konkurenciju na Canneskom crvenom tepihu, barem kada je u pitanju stajling. 49-godišnja zvijezda 'Malih laži' na 70. filmski festival stigla je povodom svog novog filma, a svima je upala u oko prekrasna midi haljina na ramenice u kojoj je izgledala kao prava holivudska diva 50-ih godina.

Plavokosa glumica odabrala je šarenu haljinu 'A' kroja iz najnovije Diorove kolekcije za proljeće/ljeto. Haljina vintage izgleda ukrašena zemljanim tonovima te zlatnim i ružičasto-plavim detaljima, australijskoj ljepotici stajala je kao da šivana za nju.

Nicole Kidman u Cannesu
Nicole Kidman u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako smo glumicu navikli viđati u seksepilnijim kreacijama, priznajemo kako joj ova romantična haljina daje na ženstvenosti možda više od provokativnih kreacija. Ponekad je moguće postići više kada pokrijete tijelo, nego kada ga razotkrijete, a Nicole je pravi dokaz toga.

Glumica je haljinom naglasila svoj uski struk, a vitke noge istaknula je metalik zelenim sandalama s visokom potpeticom koje su bile poput šlaga na tortu.

  • +6
Nicole Kidman zablistala na crvenom tepihu u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz jednostavni make up i frizuru, Nicole je cjelokupni stajling upotpunila srebrnim narukvicama i decentnim visećim naušnicama.

Uvijek dotjerana Nicole pozirala je fotografima dok joj je raspuštena plava kosa vijorila na vjetru, a društvo su joj pravili producent Ed Guiney, te glumački kolege Barry Keoghan, Raffey Cassidy, Sunny Suljić i Yorgos Lanthimos, koji zajedno s Nicole glume u novom filmu 'The Killing Of A Sacred Deer'.