GOLIŠAVO IZDANJE

Za ovu albansku pjevačicu nikad niste čuli, ali nakon ovog ćete je sigurno zapamtiti

05.03.2018 u 14:59

Bionic
Reading

Pjevačica Bleona Qereti izazvala je poprilično puno pažnje na ovogodišnjoj dodjeli Oscara i zaradila pet minuta slave koje će sigurno znati pametno iskoristiti. Atraktivna pjevačica albanskih korijena na velikom partyju Vanity Faira, koji se već 24 godine tradicionalno održava nakon Oscara, pojavila se u golišavom izdanju koje je postalo glavna tema

Pjevačica Bleona Qereti, rodom iz Albanije, a koja u Americi gradi karijeru pjevačice, iskoristila je Vanity Fair Oscar Party za malo besplatne samopromocije. 38-godišnja ljepotica pojavila se na tradicionalnoj zabavi povodom Oscara u prozirnoj haljini od cirkona ispod koje je nosila samo duboke gaćice i šljokičaste naljepnice preko bradavica.

Bleona Qereti Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Golišavo izdanje pjevačice ubrzo je postalo glavna tema zabave, a čini se kako prelijepu crnku nije puno dirnulo to što su je modni kritičari uvrstili na listu najgore odjevenih na ovogodišnjoj zabavi poznatog časopisa.

  • +6
Najgore haljine na dodjeli Oscara 2018. Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Vjerovali ili ne, ovo nije prvo takvo izdanje albanske pjevačice. Na dodjelu nagrada American Music Awards 2014. Qereti se crvenim tepihom prošetala u vrlo sličnoj kreaciji, ispod koje su se nazirale srebrne tange i naljepnice kojima je prekrila bradavice.

  • +29
Bleona Qereti Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia