IZDUŽUJU FIGURU

Za ovim su seksi čizmama poludjele žene

21.10.2013 u 09:47

Ljepotice u čizmama

Izvor: tportal.hr / Autor: Splash News/ V Chile / Splash News

Bionic
Reading

Vruć i super seksi jesenski komad - čizme koje idu iznad koljena - do prije nekoliko godina nosile su samo najhrabrije modne zaljubljenice. Sada su postale 'must have' komad koji izgleda tako zavodljivo, a opet tako dobro odijeva da ga možete nositi i u večernjim, ali i dnevnim prilikama. Ukoliko ih nemate, pravo je vrijeme da ih dodate svojoj kolekciji cipela

Dolaze u raznim varijantama, od lakiranih i baršunastih do kožnatih i klasičnih modela. Neke se nose uz nogu, duge imaju vrećast oblik, ali sve izgledaju napadno dobro jer izdužuju figuru i daju vam određenu dozu seksipila koji ne morate naglašavati nečim drugim - samo one su dovoljne da vam priskrbe pohvale i osiguraju pažnju prilikom šetnje gradom.


Znaju to Olivia Palermo, Chrissy Teigen, Fergie i Miranda Kerr, a nose ih u street style kombinacijama: na uske traperice, vruće kožne hlače i skinny jeans. Zaljubljenice su u dizajn Stuarta Weitzmana, a efektnim modelom čizmica najviše je opčinjena Chrissy Teigen. Naime one su njezin najčešći izbor.

Kako ih one kombiniraju, pogledajte u fotogaleriji i potražite inspiraciju za zanimljiv ulični stil koji garantira da ćete biti primijećeni.