top izbor

Za ove kapute sigurno će vas pitati: Najljepši modeli koje možete 'upecati' ove zime

26.12.2022 u 10:02

Bionic
Reading

Bez obzira na stil i modne preferencije, modni komad koji nikako ne smije nedostajati ni u jednoj garderobi za hladnu sezonu je dobar kaput. Izbor je doista velik i šarolik, a ono što svakako želite 'upecati' je statement komad koji će upotpuniti baš svaku kombinaciju. S ovim modelima nema šanse da prođete nezamijećeno

Zimski stajlinzi uopće nisu lak zadatak. Na prvi pogled sve se čini jednakim i tako – bezličnim. No i ne nužno - ako znate odabrati dobre komade. Svaka zimska kombinacija počinje i završava kaputom, to je neminovno, a ono što svaki mora imati je efekt topline, sve ostalo u potpunosti o njegovom nositelju.

No kako pomiriti stil i udobnost, a od kaputa dobiti komad koji će podići, ali ne i sakriti kombinaciju? Zimski kaputi dolaze u raznim krojevima, duljinama, uzorcima i materijalima. Ova velika raznolikost stilova omogućuje odabir modela koji odražava osobni stil što je točnije moguće. Jer kad ste vani, prvo što će se uočiti na vama upravo je kaput.

Kako zimski kaputi postaju statement komadi?

Odjevni komad ne mora nužno biti jarke boje ili imati lude detalje kako bi se istaknuo i privukao pažnju. Ono što još više upada u oči su dobri materijali, zanimljivi krojevi i sitni, ali fini detalji koji izostaju kod većine ostalih modela. To posebno vrijedi za zimske kapute, od klasičnog podstavljenog balonera do modernog teddy kaputa.

Ljubiteljicama boje i nostalgije za oko će zapeti Cosov jarkoplavi cocoon kaput koji će stilom neodoljivo podsjetiti na stil Jackie Kennedy iz 60-ih. Ako ipak volite da bude voluminozno i ​​na dodir vrlo meko, onda je kaput sa širokim ovratnikom &Other Storiesa pravi izbor za vas. Ako je pak ležernost vaš moto, teško da ćete odoljeti dugom vunenom kaputu u sivoj boji iz Manga.

Bez obzira koji odabrali, jedno je sigurno: vaš kaput pretvara jednu odjevnu kombinaciju u dvije, jer dovoljan je komad koji se ističe za potpuni look. Dobrim kaputom istaknite siluetu ili baš njega istaknite dodatcima poput torbi ili šešira. Na putu na posao, večeru s prijateljima ili pak u šetnji parkom sigurno će vas pitati odakle vam taj fantastični komad. Pitanje je samo: hoćete li to željeti otkriti?

  • +16
Zimski kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije