FALABELLA NA RAMENU

Za kojom su skupom torbicom poludjele poznate Hrvatice?

27.04.2012 u 13:13

Bionic
Reading

Torbica Falabella Stelle McCartney postala je nezaobilazan modni dodatak brojnih poznatih i slavnih dama koju torbicu ukrašenu metalnim lancem gotovo više niti ne ispuštaju iz ruku

Jednostavna, a opet tako efektna torba Falabella dizajnerskog potpisa Stelle McCartney, kako svojim slatkim imenom, tako i izgledom osvojila je mnoge strane, ali i domaće celebrityje.

Vrlo jednostavnog dizajna, poveća torba Falabella pažnju privlači metaliziranim lancem koji je obrubljuje čineći je tako torbicom za sve prigode. A znaju to i poznate dame koje svoju Falabellu u raznim bojama, od crne, bež pa sve do one s uzorkom pitonove kože, nose u svim prilikama bilo na odlazak na špicu, večernji izlazak ili pak na putovanje.

Falabella dolazi i u nešto manjoj varijanti, točnije u obliku pismo torbice, koju isto krasi efektni metalni lanac te predstavlja praktičnu torbicu za večernji izlazak.

Čini se da poznatim damama ni cijena ove torbice nije neka prepreka kako bi se domogle ovog žarko željenog asesoara. Naime, cijena Falabelle se kreće između 1.195 dolara, odnosno otprilike 6.800 kuna, za nešto jednostavniji model pa sve do 1.545 dolara (8.800 kuna) za ukrašeniji model s printom pitonove kože i crvenim ili zlatnim obrubom. Za malu pismo torbicu Falabella potrebno je izdvojiti 925 dolara, odnosno oko 5.281 kunu.

Nakon što su paparazzi ulovili Angelinu Jolie, Kate Hudson, Fergie, Charlize Theron, Rihannu, Naomi Watts, bivša spajsica Emma Bunton i naši domaći celebrityji u velikom broju pohrlili su kako bi i oni vlastiti ormar obogatili ovim skupocjenim modnim dodatkom.

Tako je Severina u svoj ormar smjestila Falabellu u srebrnoj boji, manekenka Helena Šopar ponosno nosi svoj Falabellu u sivoj boji sa sitnim uzorkom pitona, a voditeljica Nevena Rendeli ih ima čak dvije koje nosi najčešće u večernje izlaske – jednu veliku boje leda te jednu malu crnu. Bivša manekenka Kristina Bradač nosi crnu nešto pliću Falabella torbicu obrubljenu upadljivim zlatnim lancem, a ovaj pomodni modni dodatak našao je svoje mjesto i garderobi Jelene Rozge koja na ramenu ponosno nosi crnu klasičnu Falabellu. Jednostavnu crnu okrašenu lancem i s prednje strane nosi i glumica Nataša Janjić. Falabelli nije odoljela ni Sanja Duggan, koja ima Falabellu ukrašenu printom pitona i crvenim obrubom, jednu od najskupljih u kolekciji, te onu sa sive boje sa sitnim piton uzorkom, istu kakvu ima Helena Šopar.

Nina Badrić pak posjeduje onu ledeno sive boje ukrašenu lancima i s prednje strane te tamnosivim obrubom za efektniji izgled. Čini se da su se naše slavne i poznate dane potpuno zaljubile u ovu torbicu, pa za cijenu puno niti ne pitaju, te im za torbicu koja nije ni kožna, jer Stella McCartney velika ljubiteljica materijala i ne dizajnira predmete od kožne, nije problem izdvojiti šest ili osam tisuća.