MODNO NADAHNUĆE

Za jesenske stajlinge: Ova dva modna klasika svi imamo u ormaru, a skupa izgledaju sjajno

15.11.2022 u 21:17

Bionic
Reading

Za nepredvidljivo jesensko razdoblje uvijek je dobrodošla modna formula slojevito odijevanje, a dva savršena komadi koja su vam potrebna za to kriju se i u vašoj garderobi

Ispod omiljene parke ili balonera nikad ne možete pogriješiti ultimativnim klasikom koji svi imamo u ormaru - traperom.

Traper kao neprolazni klasik doista ide uz sve što imate u garderobi, tartan uzorkom, pletivom, kožom...

  • +4
Košulje od trapera Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Influencerice su ovih dana poludjele za naizgled nimalo cool spojem: tajicama i traperom, a to doista izgleda fantastično u stvarnosti.

Stoga nećete napraviti modnu pogrešku ako svoju omiljenu traper košulju ili jaknu spojite s odjevnim komadom koji svi imamo u garderobi, a naravno, radi se o - tajicama.

Unazad nekoliko sezona, osobito tijekom pandemije, tajice su postale must have odjevni predmet koji volimo nositi ne samo u slobodno vrijeme ili kad idemo na trening.

street style

[FOTO] Zagrepčanke pokazale kapute na špici, provjerite što se nosi ove sezone

Pogledaj galeriju

Pa ako ste zavoljeli tajice, nemojte se brinuti, i ove su godine apsolutni hit, a slobodno ih sparite s omiljenim komadima od trapera, jaknom ili košuljom.

Dakako, ove godine tajice su nikad primamljivije i dolaze s vrlo posebnim detaljima poput proreza ili patentnih zatvarača, pa zapravo izgledaju jednako elegantno, a ponekad i elegantnije od samih hlača. Influencerica Laura Wills je tako odlično kombinirala ležernu košulju od grubljeg trapera s crnim tajicama i štiklama, a look je zaokružila elegantnim zlatnim nakitom i punđom.