NAJKRAĆA DOSAD

Za glamurozni izlazak Kate izabrala Zarinu haljinu

07.12.2011 u 10:51

Bionic
Reading

Kate Middleton uputila se sa suprugom, princem Williamom i njegovom obitelji na pop koncert bivšeg frontmena grupe Take That Garyja Barlowa te usput napravila mali modni izlet pojavivši se u modernoj haljinici iz Zare

Vojvotkinja od Cambridgea, Catherine, popularnija kao Kate Middleton, u društvu supruga te njegove obitelji, princa Charlesa i njegove supruge Camille Parker Bowles, vojvotkinje od Cornwalla, sinoć se zabavila u Royal Albert Hallu na koncertu Garyja Barlowa.

Za izlazak je Kate izabrala kombinaciju moderne, mladenačke haljinice te konzervativnog sakoića. Poznata kao velika ljubiteljica modnog brenda Zara, Kate je i za tu prigodu odjenula Zarinu haljinicu vrijednu 69,99 funti, odnosno oko 600 kuna.

Kratka haljina ukrašena bež i crnom čipkom otkrila je njene vitke noge u visokim crnim štiklama, a upravo je ta haljina nešto najkraće što je vojvotkinja od Cambridgea odjenula nakon zaruka.

Premda je Kate izgledala sjajno, sa svojim već prepoznatljivim loknama, čini se da se osjećala pomalo nesigurno u kratkoj haljini koju je svako malo potezala dolje. Modernoj i mladenačkoj haljinici s remenom u struku Kate je dodala dašak svog pomalo konzervativnog stila te ju je kombinirala s neprozirnim najlonkama i klasičnim sakoom Ralpha Laurena, koji je nosila dan poslije svog vjenčanja.

Kate je već nekoliko puta viđena u Zarinoj odjeći, a upravo su ti modeli postali popularni, a i vrlo brzo rasprodani. Tako se i Zarina uska i tamnoplava haljina dužine do koljena koju je nedavno nosila rasprodala, pa se predviđa da će i haljinica s čipkom postati popularna.