STIL BEZ GREŠKE

Za čistu peticu: Melania Trump izgleda opako dobro u uskim hlačama

28.07.2018 u 22:28

Bionic
Reading

Predsjednički par provest će vikend u Bedminsteru, New Jersey, a prilikom odlaska iz Washingtona, svi su pogledi pratili atraktivnu prvu damu, Melaniju Trump

Zgodna 48-godišnja brineta rođena u Sevnici za ovu se prigodu odlučila za komad odjeće koji otkriva i najmanje nesavršenosti. No bivšoj manekenki koja se može pohvaliti savršenom figuru, bijele uske traperice fantastično pristaju.

Lijepa je prva dama koju mnogi s pravom smatraju jednom od najbolje odjevenih žena na svijetu, skinny hlače je iskombinirala s bijelom košuljom, modnim klasikom koji izgleda sjajno u svakoj prigodi.

  • +7
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Melania jako dobro zna što joj pristaje pa svojim elegantnim izdanjima izaziva divljenje modnog svijeta. Ljubiteljica je skupih krpica i u njezinoj garderobi nalaze se ženstvene kreacija s potpisom Michaela Korsa, Guccija, Chanela, Ralpha Laurena, dvojca Dolce & Gabanna...

Iako je ponekad možemo vidjeti u tenisicama ili u cipelama ravnih potplata, ni ovoga puta nije odustala od svojeg zaštitnog znaka, klasičnih salonki s visokom i tankom petom.

  • +16
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gospođa Trump itekako je svjesna koliko su važni modni detalji pa ni nikad ništa ne prepušta slučaju.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj odličan dnevni look Melania je začinila žutim stiletticama, efektnim sunčanim naočalima i modnim dodatkom, Burberryjevom torbom koja izaziva zavist modnih ovisnica, a za koju treba izdvojiti vrtoglavih oko 16 tisuća kuna.

Inače, Bedminster je omiljena destinacija predsjednika SAD-a Donalda Trumpa koji tamo često provodi vikende uživajući u svojem omiljenom sportu - golfu.