GRECE GHANEM

Wow efekt: Statement hlače sjedokose modne ikone skidaju godine u trenu

08.10.2023 u 18:59

Bionic
Reading

Grece Ghanem, pedeset plus modna ikona iz Kanade, uvijek nas 'izuje iz cipela' svojim originalnim kombinacijama dokazujući kako dobar stil ne uvjetuje niti dubina novčanika niti nečija dob

Njezini upečatljivi stajlinzi uvijek prkose uvriježenim pravilima odijevanja kad se radi o zrelijim damama, no ova zaljubljenica u modu uvijek nosi ono u čemu se dobro osjeća te se ne boji niti upadljivih dezena, odvažnih krojeva, ekstravagantnih detalja, živih boja...

Uvijek svoja i drukčija, Grece uživa u modnim eksperimentima i poigrava se s modom na svoj odvažan način ne mareći za uvriježene modne zakonitosti.

Grece je ponovno potvrdila svoju laskavu titulu jedne od najvećih plus age modnih ikona odabravši cool stajling za koji je dobila samo bezbroj komplimenata. Sjedokosa fashionistica iz Montreala s puno je stila iskombinirala statement svjetlucave hlače s efektnom disko kugle poznatog brenda J. Crew.

  • +4
Grece Ghanem Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kako su ovakvi komadi sami po sebi vrlo dominantni, Grece Ghanem je ostatak stajlinga upotpunila neutralnim komadima poput bijele T-shirt majice i elegantnog tamnoplavog sakoa.

Posebnu notu ovoj su ludo dobroj kombinaciji modne ikone koja je ovoga ljeta posjetila i jadransku obalu, udahnule chic srebrne cipele s elegantnim remenčićem po sredini i minijaturna crna kožna torba.

MODNO ŠARENILO

Pogledajte stajlinge sa zagrebačke špice: Nosi se sve, od ljetnih do jesenskih kombinacija

Pogledaj galeriju

I za ovaj je look, omiljena pedeset plus modna influencerica koja je bila zvijezda i nedavnog Tjedna mode u Parizu gdje joj je društvo pravila kćer Cheyenne, dobila samo pregršt pohvala.