JADA PINKETT SMITH:

Willu često šaljem svoje golišave fotke

18.05.2010 u 07:46

Bionic
Reading

Glumica Jada Pinkett Smith poznata je po tome što voli pričati o svom seksualnom životu pa je tako i kod Oprah bez ustručavanja, iako su u studiju bila njezina djeca Willow i Jaden - novi 'Karate Kid' te majka njezina supruga Willa Smitha, iznijela par sočnih detalja

Oprah je pitala Jadu Pinkett Smith kako su ona i suprug Will uspjeli ostati zajedno sve te godine (u braku su već 12, a zajedno su skoro 20 godina), situacija se prilično zakuhala.

 
'Koliko želiš da idem u detalje, Oprah?' zapitala je Jada, na što ju je Will pokušao zaustaviti riječima - 'Hej, tu ima djece u studiju', no atraktivna glumica nije reagirala.

'Pa, nastojim ga stalno iznenaditi i biti spontana. U tome je poanta. Često mu preko dana pošaljem svoje golišave slike ili nešto u tom stilu. Ako smo zajedno na snimanju, odemo na neku pauzu, ako vam je jasno o čemu govorim', rekla je Jada.

Inače, njihov sin Jaden (11) krenuo je ozbiljno u glumačke vode pa ćemo ga vidjeti u novoj filmskoj inačici Karate Kida s Jackiejem Chanom u glavnoj ulozi.