NAGRADNI NATJEČAJ

Vuglec Breg - Vinarija, Pansion & Restoran

09.04.2013 u 14:11

Bionic
Reading

Turističko selo Vuglec Breg plod je stvaralačke i romantičarske vizije obitelji Vuglec, koja je željela baštinu svojih predaka, starih Vugleca, pretvoriti u trajnu vrijednost.

Vuglec Breg je nastao na temeljima starog zagorskog zaseoka Vugleci, na životnim iskustvima i tradiciji sela u Hrvatskom zagorju u kojem se još do sedamdesetih godina prošlog stoljeća aktivno živjelo i radilo.

Obnovljeni Vuglec Breg sastoji se od nekoliko autohtonih zagorskih 'hiža' (Mica, Jana, Lac, Dragec) uređenih za smještaj gostiju te stare gospodarske zgrade u kojoj se nalaze restoran, vinski podrum i dvorana za seminare. Pored restorana, uz prve redove vinograda smještena je sjenica s roštiljem, krušnom peći i ljetnom terasom.

Na sjevernoj strani Vuglec Brega nalazi se štala za konje, malo jezero, dva igrališta za tenis i mali nogomet, dječje igralište, travnjaci i staze za šetnju.


Nagrada 'Antistres odmor na selu' uključuje:

- pjenušac dobrodošlice (vinarija Vuglec Breg)
- dva noćenje u zagorskim hižama na bazi polupansiona (večera i zagorski doručak)
- posjet vinskom podrumu i upoznavanje s proizvodnjom vina i pjenušaca, degustacija pet uzoraka vina i pjenušaca uz domaće zagorske sireve
- neograničeno korištenje sportskih sadržaja po želji; tenis, badminton, brdski bicikli 
-10% popusta na a'la carte ponudu u restoranu

Nagradu za dvije osobe nagrađeni mogu iskoristiti do 30. rujna 2013.

Boravišna pristojba i osiguranje plaćaju se na licu mjesta 5 kn po osobi dnevno.