U KORAK S TRENDOVIMA

Volite nositi haljine ili suknje zimi? Ovo su modeli obuće koji najbolje pristaju uz njih

27.01.2022 u 13:48

Bionic
Reading

Bez obzira na trendove koji nalažu traperice ili modele tzv. uredskog tipa, zaljubljenice u udobne komade, poput vječitih haljina od pletiva ili trendi suknji, svojih se stajlinga nerado odriču i zimi

Budimo iskreni - postoji li zimi ugodniji outfit od haljine u kombinaciji s toplim čizmama ili trendi minice s oversized džemperom ili cool hudicom?

Pa ako i vi volite takve kombinacije, zasigurno ste pomalo u dvojbi za koju se obuću odlučiti jer poznato je to da dobro odabran model može neki stajling učiniti fantastičnim ili prouzročiti modnu katastrofu. Stilisti predlažu tri modela obuće u koje vrijedi investirati u zimskim mjesecima:

Chunky mokasinke

Prada je svoje prepoznatljive loaferice učinila apsolutnim modnim must haveom. Čak i 2022. ovaj model je vrlo trendi. Međutim mora imati robustan dizajn i XXL potplat! No ovakve cipele iznimno su zahvalne za zimske uvjete: njihov rebrasti potplat pruža sigurnost, osobito prilikom šetnje skliskim stazama, a debeli potplat jamči da vam hladnoća neće tako lako doći do stopala. Ako volite nositi minice ili kratke haljine ili pak maksi duljinu, ovakvim modelima ne možete pogriješiti jer daju traženu edgy notu.

  • +6
Mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Country čizme

Nakon prošlogodišnjih hit combatica stižu i trendi country modeli i ne, ne radi se o kaubojkama, već o modelima robusnog potplata najčešće od gume, kao stvorenima za boravak u prirodi. Robustan potplat omogućuje pouzdano prianjanje na skliskim cestama zimi. Sjajno izgledaju ne samo u kombinaciji s haljinama ili suknjama, već i s trapericama, tajicama... Nosite ih npr. s pletenom haljinom za šetnju ili s kratkom svilenom slip haljinom za ugodnu večeru u restoranu - kaubojke su doista neprolazna modna investicija.

Visoke čizme

Da, visoke čizme su se vratile u velikom stilu ove zime, a ovakvi modeli izgledaju iznimno elegantno, posebno u kombinaciji s haljinama, te su idealni i za neku večernju prigodu. Nosite ih uz npr. svjetlucave čarape ili trendi hulahupke s uzorkom. Nikako nemojte birati modele jako pripijene uz nogu jer to nikako ne laska figuri. I budite oprezni: prije nego izađete iz kuće za svaki slučaj ponesite flastere u slučaju pojave neugodnih žuljeva.