NISU ZA SVAKOGA

Volite ih ili prezirete, ali jedno je sigurno - vraćaju se popularne torbe iz 90-ih

27.12.2023 u 06:12

Bionic
Reading

Torbe s leopard uzorkom polako, ali i sigurno ponovno dolaze u prvi plan kao modni dodatak kojim ćete u trenu podići svaki stajling

Kao prava suprotnost minimalističkom stilu koji je inspirirao dizajnere posljednjih sezona, vraća se glamurozna leopard torba koja je posljednji puta bila ovoliko popularna dalekih 90-ih godina.

Već je osvojila neke od najiskusnijih modnih ličnosti, a u njenom vraćanju na stare staze slave prednjači manekenka Bella Hadid kojoj je postala veliki saveznik u podizanju jednostavnih stajlinga.

Ovaj komad krajem 90-ih bio je uvjerljivo najpopularniji među slavnima, nošen od crvenog tepiha do opuštenih šetnji gradom. Čak niti veličina nije bila bitna, nosili su se svi stilovi; od tote verzije Gwyneth Paltrow preko baguette torbi Kate Moss, do kultnih modela Jennifer Aniston i Naomi Campbell s potpisom Louisa Vuitton.

Ove zime leopard torbe najčešće viđamo u clutch verziji, kao što je nosi Bella Hadid, dok Blanca Miro često ističe svoj baguette model ovog efektnog uzorka.

Nasuprot tome, Alexa Chung dokazuje da leopard torba itekako može bit couture komad, pokazujući svoj četvrtasti model podstavljen kožom retro šarma.

Ako se pitate kako ih nositi, a da ih istaknete na najbolji način, stajlinzi ulične mode pokazuju da je idealno rješenje kombinacija s crnim, smeđim ili drugim neutralnim tonovima, a ako želite otići korak dalje, birajte upečatljive jednobojne dizajne poput tirkiznih kaputa, crvenih čizmi, pastelnih košulja, isl.