ANITA DUJIĆ:

Volim red zabave, red mora i čistog hedonizma

12.07.2011 u 08:56

Bionic
Reading

Lijepa manekenka, Anita Dujić, koja je nedavno uspješno zaplivala u glumačkim vodama, uskoro sa svojim izabranikom Ivanom Veljačom kreće na dugi odmor našom obalom

Anita Dujić za Extruje otkrila da joj se za odmor najviše sviđaju skrovite uvale i zabačena mjesta, što ne čudi jer je poslovne obaveze često vode po cijelom svijetu, pa za godišnji bira red zabave, red mora i čistog hedonizma.

'S obzirom na godine, brzo sam se snašla u manekenskim vodama. Imala sam 15 kada sam počela, pa nisam bila sigurna da je to ono što želim', rekla je Anita koja je 2001. osvojila titulu za Miss turizma svijeta.

Uz manekenstvo, Anita je zadovoljna svojom ulogom u TV noveli 'Pod sretnom zvijezdom'. Kaže da je dugo razmišljala bi li prihvatila ulogu, ali je sada sretna i zadovoljna svojom odlukom.

Budući da s Ivanom Veljačom ima i malu tvrtku koja se bavi scenografijom, uređenjem interijera i izradom namještaja, nemaju previše vremena jedno za drugo, ali čim nađu slobodan trenutak, odlaze u prirodu.

'Oboje obožavamo biti u prirodi, pa čim nađemo vremena, bježimo izvan Zagreba, na more ili u Zagorje', rekla je tamnokosa ljepotica i dodala da par razmišlja o kupovini kuće izvan grada.

Anita Dujić Extri je otkrila i tajnu zavidne linije: 'Genetika je najzaslužnija za moju liniju, ali ništa ne prepuštam slučaju. Već godinama vježbam pilates, a odnedavno sam krenula i u teretanu. Pokušavam se zdravo hraniti, piti puno vode i što manje izlagati stresu'.