izlazak koji ćete pamtiti

Vodimo vas u CineStar Gold Class by PREMIUM VISA – kino stvoreno samo za vas!

25.04.2023 u 10:47

Bionic
Reading

Gold Class by PREMIUM VISA kino dvorane i sam koncept vip usluge pružaju uistinu vrhunski osjećaj za sve ljubitelje filmova

GOLD CLASS by PREMIUM VISA LOUNGE BAR – doživite luksuz privatnog loungea

Pobjegnite od stvarnosti u ovom luksuznom loungeu baru i osjećajte se kao zvijezda. Uživajte uz birana vina i kvalitetno osmišljeni menu za vrijeme gledanja filma. Udobno smješteni u omiljenom društvu, opustite se i jednostavno uživajte…

Osim redovnih posjetitelja kina, ove su dvorane idealne za business projekcije i manje ali zato ciljane - team buildinge.

Zaseban ulaz s conciergeom, garderoba, vrhunski lounge bar, elektronički podesive fotelje, večera po izboru za vrijeme filma i osobna usluga na zvonce nisu ostavili ravnodušnima ni najizbirljivije goste.

POSEBNOSTI:

  • Kupovina ulaznica bez čekanja u redovima
  • Zaseban pult sa conciergeom vrhunski opremljen lobby bar, garderoba
  • Stolić za hranu između fotelja
  • Pretinac za osobne stvari
  • Gold Class fotelje umjesto regularnih sjedala u dvorani
  • Elektronički podesive fotelje (posjetitelj sam regulira položaj)
  • Osobna usluga za vrijeme filma
  • Izbor Gold Class menija

Ukupni kapacitet dviju Gold Class by PREMIUM VISA dvorana je 80 sjedala (po 40 sjedala u svakoj dvorani). Upravo zahvaljujući ograničenom broju sjedala, Gold Class by PREMIUM VISA dvorane iznimno su udobne, posebno opremljene i izgrađene prema specijalnim standardima.

U kinu Gold Class by PREMIUM VISA posjetitelji mogu uživati u velikim hollywoodskim spektaklima i blockbusterima snimljenim pomoću najnovije filmske tehnologije. Upravo ta tehnologija u spoju s nevjerojatnom udobnošću dvorana, njihovom tehničkom opremljenošću, intimnom atmosferom i nikad do sada viđenom lepezom usluga pružit će budućem posjetitelju luksuzno kino iskustvo kojem će se iznova htjeti vraćati.

GOLD CLASS SJEDALA – udobnost prije svega!

Sjedala su postavljena u paru. To su prvoklasne luksuzne fotelje koje su elektronički podesive te gostu omogućavaju podešavanje pozicije od uspravne do vodoravne, ovisno o raspoloženju. Također, sjedala su odvojena od susjednih kako bi se osigurala maksimalna privatnost.

OPREMLJENOST DVORANA

  • Vrhunska tehnološka opremljenost uz intimnu atmosferu
  • Posebno izrađene i opremljene prema specijalnim standardima
  • ‘wall to wall’ – ‘floor to ceiling’ filmska platna
  • Dolby Digital Ex (7+1) DTS vrhunski zvučni sustavi
  • 3D Digital Cinema

GOLD CLASS – PRIVATNA USLUGA!      

Na svakom stoliću nalazi se tipka kojom možete pozvati ljubazno osoblje u bilo kojem trenutku za vrijeme filmske projekcije. Uživajte u vrhunskim vinima i koktelima, brižno osmišljenim Gold Class menuima pripravljenim od svježih i biranih namirnica te slasnim desertima. Naručenu hranu servirat će vam na vašem stoliću.    

GOLD CLASS OSOBLJE

Za vrijeme filmske projekcije u mogućnosti ste u bilo koje vrijeme dozvati osoblje da vas posluži, što niti vas, a niti druge goste neće nimalo ometati u gledanju filma. 

Priuštite si jedinstveno iskustvo u kinu CineStar Gold Class by PREMIUM VISA u Arena Centru u Zagrebu - ulaznice su dostupne na: https://cinestarcinemas.hr/premium-dozivljaj/gold-class/

Čitateljima tportala darujemo poklon bon Gold Class by PREMIUM VISA za dvije osobe (poklon bon ne vrijedi za pretpremijerne projekcije), a dobitnik je Željko Božičević.