NAGRADNJAČA

Vodimo vas na premijeru filma 'Igre gladi: Plamen'

15.11.2013 u 14:30

Bionic
Reading

Blitz i tportal.hr vas vode na premijeru drugog nastavka slavnog serijala 'Igre gladi'. Premijera će se održati u utorak, 19. studenog s početkom u 20:00 sati u IMAX dvorani CineStara Arena, a mi smo za svoje čitatelje pripremili pet pozivnica (jedna vrijedi za dvije osobe).

Za Katniss Everdeen ulozi nikad nisu bili veći. Čini se kao da se tek jučer Katniss borila da preživi strašno natjecanje, no opet se primiču godišnje Igre gladi. Ove godine održavaju se posebne jubilarne igre, a strašna godišnjica prisilit će najslavnije bivše pobjednike na ulazak u Arenu. Među njima je i Katniss, koja nije ni sanjala da će ponovo kročiti na to mjesto.

Ovo je drugi nastavak slavnog serijala. U prvom nastavku publika je upoznala distopijski Panem, u kojem svakih dvanaest godina pokoreni Okruzi šalju dječaka i djevojčicu, Posvećenike, u borbu za goli opstanak u nacionalnu prijestolnicu Kapitol. Šesnaestogodišnja heroina Katniss u središtu je priče, a izdržala je nevjerojatne izazove u Igrama gladi. U novom nastavku povijesti Panema Katniss će se naći pred još većim moralnim dilemama i strahovima. Katniss i Peeta kreću na Pobjedničku turneju po Okruzima, kad bivaju prisiljeni na sudjelovanje u igrama osmišljenima za njihovo uništenje.

Dobitnici će pozivnice podizati na porti HoTo tornja, Savska cesta 32.

Po jednu pozivnicu su osvojili:

Vlatko Pranjić
Ines Stefanović
Katarina Karačić
Matea Ivčančić
Darko Kudeljan