Heraldi for women

Vodeći footwear trendovi za proljeće i ljeto

31.03.2017 u 10:55

  • +10

Heraldi for women

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Kako kupiti savršeni par cipela koji će biti stylish duže od jedne sezone?

Ovogodišnji proljetni footwear trendovi savršeno kombiniraju statement i klasičan dizajn - od retro kitten heel modela, pa sve do klasičnih oksfordica, prve šetnje pod suncem zračit će bezvremenskim chicom. Novootvoreni Heraldi for women dom je najsvježijih proljetnih trendova koji su upravo sišli s nekih od najpoznatijih svjetskih modnih pista. Jil Sander, Proenza Schouler, Church's i Rochas kolekcije cipela savršeno će se uklopiti u svaki outfit – od poslovnog stila pa sve do casual kombinacija za svaki dan, ali će istovremeno postati key detalj koji će vas izdvojiti iz mase.

Block peta, bilo u klasičnoj crnoj, pastelnim tonovima ružičaste ili u upečatljivoj žutoj boji, savršen je izbor za sva ljetna vjenčanja na koja ste ove godine pozvani. Chic kombinacija oksfordica i flatformi pročišćenog dizajna bez istaknutih šavova, u popularnom nude tonu s neobičnim potplatom pobrinut će se da niti jedan business look ne prođe bez oduševljenih komplimenata. Tenisice već nekoliko godina ne silaze s trona najpoželjnije proljetne obuće, a jednostavnost dizajna nadoknađuju vrhunskom reinterpretacijom klasike koja će trajati godinama. Rafinirani minimalizam i pop-out detalji Jil Sandera idealan su način za postizanje wow-efekta koji će uvijek iznova oduševljavati i najzagriženije modne kameleone.

Sljedbenice hrabre avangarde odmah će se zaljubiti u modele njujorškog dizajnerskog dvojca Proenza Schouler. Crna i crvena nisu boje koje asociraju na toplije dane pred nama, ali ne možemo zamisliti bolju kombinaciju na otvorenim kožnatim gležnjačama s metalnim perforacijama. Neobičan oblik pete, kao i tamnija paleta boja ovaj Proenza model čine istovremeno trendseterskim i klasičnim, što mu znatno produljuje modni rok trajanja.

Minimalna četvrtasta peta atraktivnija je, ali i udobnija varijanta balerinki, a Jil Sander i Proenza donose dovoljno neobična rješenja koja mogu biti odličan statement detalj u inače sasvim jednostavnom outfitu.

Rochas sandale od lakirane kože prava su alternativa 'ziheraškim' modelima koji se pojavljuju s prvim zrakama sunca. Sjajne, u tonovima limun žute i boje breskve, te s detaljem u obliku lista ili cvijeta optočenog kristalima te stabilnom petom, ove će cipele 'pomesti' konkurenciju u očima ljubiteljica couture mode.

Najbolje footwear modele s potpisom Jil Sander, Proenza Schouler, Church's i Rochas potražite ekskluzivno u Heraldi for women trgovini na adresi Frankopanska 6, Zagreb.