ZARUKE NAKON DVA MJESECA

Vladimir Kličko zaprosio Hayden Panettiere?

27.03.2013 u 20:10

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Heroji' Hayden Panettiere i boksački prvak svijeta u teškoj kategoriji Vladimir Kličko samo dva mjeseca nakon što su obnovili vezu navodno planiraju vjenčanje

Nakon što su prekinuli prije više od dvije godine, ljubav između glumice Hayden Panettiere i boksača Vladimira Klička ponovno se rasplamsala. Hayden je u prosincu prošle godine prekinula vezu s dečkom, igračem američkog nogometa, 24-godišnjim Scottyjem McKnightom, a vrlo brzo nakon toga se vratila u zagrljaj ukrajinskog boksača.

Kličko i Hayden pomirili su se u siječnju ove godine, i nakon samo dva mjeseca veze, kako piše UsMagazine, planiraju vjenčanje. 'Za zaruke zna mali broj ljudi, jer Hayden u javnosti još ne nosi prsten. Vjenčanje će, po svemu sudeći, biti na ljeto!', otkrio je izvor. Međutim, svi detalji se još uvijek drže u tajnosti, pa tako 23-godišnja Hayden i 37-godišnji Kličko u medijima nisu htjeli čak niti potvrditi pomirenje.

No kada su se nedavno pojavili na košarkaškoj utakmici u Miamiju zaljubljenost nisu skrivali pa su se cijelo vrijeme ljubili.