PRIRODNA LJEPOTICA

Vjerna svom stilu djevojke iz susjedstva: Ovako se Mila Kunis mijenjala kroz godine

13.08.2020 u 14:55

Bionic
Reading

Glumica Mila Kunis koja 14. kolovoza slavi 37. rođendan nije se puno promijenila od vremena kad nas je uveseljavala kao simpatična Jackie u hit seriji 'Lude sedamdesete'

Ova lijepa brineta, rođena 1983. kao Milena Markovna Kunis u Ukrajini koja je tada bila dio SSSR-a, s roditeljima se preselila u SAD kad je imala sedam godina, a njezin je uspon u Hollywoodu išao korak po korak.

Šarmantna Mila je nakon uloge u popularnom sitcomu nanizala niz odličnih uloga poput onih u komedijama 'Forgetting Sarah Marshall', 'Ted' ili 'Zločeste mame', ali i u mračnoj drami 'Crni labud' za koji je dobila brojne pohvale.

Svi se slažu kako se poznata ljepotica nije puno promijenila od vremena kad se tek probijala u glumačkom svijetu te je poznata po svom opuštenom modnom stilu i tamnosmeđoj kosi kojoj je vjerna godinama.

Zgodna supruga glumca Ashtona Kutchera s kojim ima sina i kćer, već neko vrijeme dugu kosu je uspješno zamijenila ležernim dužim bobom koji lijepo naglašava njezine oči i jagodice.

Glumica nije nikad bila sklona dramatičnim promjenama imidža i najbolje se i na crvenom tepihu osjeća u klasičnim modnim kombinacijama, a rado nosi trendi odijela i hlače.

Poznata je i po decentnom stilu te nikad ne pretjeruje s pokazivanjem kože pa ukoliko nosi nešto kratko, dekolte ne otkriva.

  • +4
Mila Kunis Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Svaki slobodni trenutak ovi poznati supružnici koriste za druženje sa svojom djecom, kćerkom Wyatt i sinom Dmitrijem, a tad najradije bira casual izdanja koji uključuju i traperice, tenisice, sportske natikače, ležerne pamučne majice...

Milu se često može vidjeti i bez trunke šminke i s kosom podignutom u messy punđu, a taj look prirodne ljepotice iz susjedstva joj baš dobro pristaje.

Svoj privatni život ljubomorno krije od javnosti, a u jednom je ranijem intervjuu nahvalila supruga Ashtona.

'Imam najboljeg supruga na svijetu. Kunem vam se, vrlo sam sretna jer sam dobila takvog muža i osobu koja je puna strpljenja i koji svakodnevno podržava i podupire našu obitelj', rekla je Mila Kunis koja uvijek nastoji i na filmska snimanja posvesti Ashtona i djecu kako bi bili skupa.