BIVŠI MUŽ J.LO

Vjenčao se s 20 godina mlađom i pronašao treću sreću

12.11.2014 u 09:38

Bionic
Reading

Glazbenik Marc Anthony i bivši suprug Jennifer Lopez treći je put uplovio u bračnu luku s manekenkom Shannon de Lima, 20 godina mlađom od njega

Marc Anthony svoju je treću sreću još prije dvije godine pronašao s manekenkom Shannon de Lima, s kojom se ovoga utorka vjenčao u resortu Casa de Campo u Dominikanskoj Republici. Ceremoniji su prisustvovali samo bliži prijatelji i obitelj. Četrdesetšestogodišnji pjevač i 26-godišnja manekenka ne kriju sreću - rado je dijele s cijelim svijetom objavljujući fotografije na društvenim mrežama.


O svom odnosu s Marcom nedavno je progovorila i Jennifer Lopez u svojim memoarima 'True Love'.

Kada je u siječnju 2004. Ben Affleck razvrgnuo zaruke s njom, osjećala se, kako je napisala u svojim memoarima, kao da joj je netko istrgnuo srce iz grudi. Doslovno se raspala i čitav joj se svijet srušio. Tri je dana, priznaje, bila na samom dnu, sve dok je u život nije vratio pjevač Marc Anthony, s kojim je davno surađivala na duetu 'No Me Ames'. 'Bio je topao i zabavan, briljantan pjevač i umjetnik koji je znao učiniti da se osjećam posebno. Nije se ničega bojao i u tom trenutku, kada sam se osjećala izgubljeno, slomljeno i usamljeno, bio je uz mene', rekla je J. Lo.