in vs. Out

Visoke potpetice bit će vrući trend, a ova tri modela daleko su najpoželjnija

15.01.2023 u 13:54

Bionic
Reading

Vratile su se na modnu scenu i zadržat će se dulje vrijeme na njoj. Nema sumnje, visoke potpetice vrući su hit za ovu godinu, a posebno su na cijeni upečatljivi i doslovce sjajni modeli. Ako želite biti u trendu, ova tri svakako je preporučljivo imati u ormaru

Nakon što su štikle u velikom stilu preplavile modnu pozornicu 2022. godine, njihova popularnost nastavlja se i u 2023. godini. Uz visoke potpetice, baš svaki look, čak i klasične traperice, izgleda puno elegantnije. Njima se može postići maksimalan učinak, a svakodnevni ili uredski outfit pretvoriti u kombinaciju koja jednako dobro prolazi i na zabavama.

Kada je riječ o trendovima koji će vladati u godini pred nama, prvo i najvažnije je to da su platforme i dalje velika tema, a debele potpetice nosit ćemo i u 2023. godini. Modni profesionalci složni su i ističu: visoke potpetice dominirat će i u novoj sezoni, a ova tri modela svakako se isplati imati u ormaru.

  • +4
Trendi cipele za 2023. godinu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Pepeljugine sandale

Lakše nego ikada u godini pred nama možete kreirati svoj izgled Pepeljuge, naravno, uz pomoć pravih cipela. Bilo da se radi o 'staklenim' natikačama, modelu ukrašenom mašnom ili pak upečatljivim sjajnim kamenčićima, glavno je da ti detalji odmah upadaju u oči. Visoke potpetice u novoj sezoni moraju biti vrlo privlačne i upadljive. Jednostavne, klasične salonke, s druge strane, izgledaju prilično bezlično te ove sezone ne dolaze u fokus.

Skulpturalni oblici potpetica

Uz ukrašene sandale, modnom scenom vladat će štikle koje podsjećaju na umjetnička djela. Posebni oblici potpetica s apstraktnim siluetama ili detaljima logotipa trenutno su vrlo popularni zahvaljujući brendovima kao što su The Attico, Amina Muaddi i Loewe. Uz to, ovaj dizajn pretvara minimalističke komade u male komade nakita.

Blink-blink look

Vrlo lako je primijetiti da su najmoderniji modeli visokih potpetica za nadolazeće mjesece sve samo ne monotoni i dosadni. Oni svjetlucavog izgleda, s kamenčićima ili metalik detaljima, također su na vrhu liste želja zaljubljenica u modu. S druge strane, kod trendi i it djevojaka teško da ćete ove sezone vidjeti cipele od brušene kože.