počastite se kremom koja odiše ljubavlju

Vinova loza koja briše bore

08.02.2021 u 15:36

Bionic
Reading

Kupite APIVITA Wine Elixir liniju na 20% popusta od 5. do 20. veljače

Ove veljače počastite se kremom koja odiše ljubavlju – što dizajnom, što sastavom jer u sebi sadrži ekstrakte polifenola Santorinijeve vinove loze. Wine Elixir, jedna od najpopularnijih linija prirodne grčke kozmetike APIVITA, daruje svoje kupce s 20% popusta na svim APIVITA prodajnim mjestima.

Naime, formula Wine Elixir linije utemeljena je na znanosti o epigenetici, najnovijoj grani znanosti koja proučava nasljedne promjene u ekspresiji gena koje nisu uzrokovane promjenom u DNK nizu. Tako je u polifenolima lišća Santorini vinove loze, APIVITA pronašla prirodni eliksir mladosti te znaošću iznjedrila moćan ekstrakt protiv starenja i došla do fantastičnih rezultata kada se radi o revitalizaciji kože i anti-age učinku.

Wine Elixir linija generalno je namijenjena svima koji imaju problem ne samo s borama, već i s gubitkom čvrstoće kože jer ona djeluje upravo na tu problematiku. Radi lifting kože, revitalizira je, čini elastičnom te učvršćuje konture lica upravo zahvaljujući polifenolima Santorinijeve vinove loze te time daje mlađi izgled koži lica. U svom sastavu ima i jedan od najtraženijih sastojaka u posljednje vrijeme – hijaluronsku kiselinu koja hidratizira i daje volumen koži uz pomoć shea maslaca, maslinovog ulja i ulja koštica grožđa.

Kako skoro svaki APIVITA proizvod u sebi ima i propolis, tako u Wine Elixir liniji ekstrakt propolisa štiti kožu od oksidacijskog stresa i vanjskih čimbenika

Možemo zaključiti kako je najbolje iz prirode i znanosti iznjedrilo i najbolju liniju – Wine Elixir koju na popustu možete pronaći do 20. veljače na www.delmerion.hr, u APIVITA dućanima, u Gunudlićevoj 9 u Zagrebu te u Splitu, na adresi Narodni trg 1, u bolje opskrbljenim ljekarnama i Muller prodavaonicama.