izazovno izdanje

Viktorija Rađa zablistala u haljini s likom svog supruga

25.04.2017 u 15:18

Bionic
Reading

Bivša manekenka i supruga Dine Rađe plijeni pažnju svojim istančanim modnim izdanjima gdje god se pojavi. Nerijetko svojim fotografijama na Instagramu daje do znanja da se itekako brine o svom izgledu, no najnovija objava povodom jučerašnjeg rođendana supruga, velikana hrvatske košarke Dine Rađe, privukla je posebnu pažnju

Omiljeni hrvatski modni dvojac ELFS za Viktoriju je napravio posebnu haljinu s printom Dine na košarkaškom terenu, a koja ističe njezine obline i vitko tijelo. Ovu maštovitu kreaciju uparila je s bež salonkama.

'Viktorija nam se obratila s pitanjem možemo li napraviti takvu kreaciju i ubrzo smo se dogovorili oko modela haljine. Htjela je da to bude svečanija varijanta, a napravili smo je za tjedan dana', kaže Aleksandar Šekuljica, polovica ELFS-a, čiji je prepoznatljiv znak baš print na haljinama.

'Tisak na haljinama sami izrađujemo i najčešće su to motivi cvijeća', ističe Šekuljica.

Viktorija se svojom novom haljinom pohvalila na Instagramu, a ona je oduševila njezine poznate prijateljice, baš kao i njezin izgled. Komplimente su joj udijelile Marijana Batinić, Ana Gruica, Nevena Rendeli, Iva Balaban i Lejla Filipović.