KORAK PO KORAK

[VIDEO] Evo kako u minuti napraviti razbarušenu punđu poput profesionalke

13.09.2019 u 15:59

Bionic
Reading

Obožavamo ležerne, neopterećene punđe koje su gotove u trenu, a izgledaju kao milijun dolara! Popularna 'messy bun' vjerojatno je najjednostavnija i pritom najefektnija frizura koja postoji, a mi znamo kako je napraviti u 60 sekundi

Ponekad ležerne frizure koje ne izgledaju kao da ste se previše trudili izgledaju deset puta bolje nego savršeno zategnuti konjski rep ili besprijekorno polakirani valovi u kosi. Znate one savršeno nesavršene punđe koje stoje na vrhu glave i djeluju kao da će se raspasti svaki čas, dok sa svih strana vire pramenovi?

E pa uprvo te takozvane 'messy bun' frizure posljednjih su godina pravi hit među trendsetericama, a mi obožavamo taj pomalo lijeni izgled koji odlično funkcionira za razne prigode. Ovisno o tome koliko je događanje svečano, punđu možete korigirati da bude ležerna ili zagnuta, pa ćete tako za ispijanje kave na špici odabrati ležerniju punđu, a za romantičnu večeru nešto elegantniju verziju.

Sve u svemu, obje verzije punđe gotove su za svega minutu, ako imate malo mota, što bi se reklo, i ako znate pravu tehniku. Kod ove frizure nema krivih i pravih poteza, ali nekoliko savjeta sigurno će vam pomoći da svoju punđu dovedete do savršenstva.

Brojne slavne ljepotice poput Gigi i Belle Hadid, Kim, Kourtney i Khloe Kardashian, Jennifer Lopez, Hailey Baldwin, Kendall i Kylie Jenner, Zendaye i Rite Ore redovito posežu za ovom frizurom u danima kada žele izgledati neopterećeno ili jednostavno ne stižu kod frizera.

Sve što vam je potrebno za izradu ove frizure su vaši prsti, četka za kosu, tanka elastična gumica, nekoliko ukosnica i šampon za suho pranje.

Razbarušena punđa gotova u minuti Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube/Someday Mama
Brzinska razbarušena punđa Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube/Hidden Crown Hair Extensions
Dvije brzinske punđe - ležerna i elegantna Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube/Nat+Liv