KOMBINACIJA BEZ GREŠKE

Victoria Beckham zna kako se nose najpoželjnije hlače ove zime

29.11.2018 u 10:59

Bionic
Reading

Svaki outfit Victorije Beckham, dizajnerice i bivše članice Spice Girls, prava je inspiracija za obožavateljice njezinog ženstvenog stila

Bivša Spajsica koja je izgradila impresivno modno carstvo doista je najbolja ambasadorica svog brenda, a sve što ona odjene izgleda fantastično.

Victoria uvijek bira ono što joj dobro pristaje i što naglašava njezinu vitku figuru.

  • +7
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ovogodišnji veliki hit elegantne hlače ravnog kroja i širokih nogavica u intenzivnoj crvenoj boji zgodna brineta uparila je sa zanimljivom retro vestom s crvenim, žutim i crnim prugama iz vlastite kolekcije. Dnevni stajling nadahnut 70-ima, elegantna mama četvero djece iskombinirala je s crvenom torbicom i velikim sunčanim naočalima.

  • +13
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

I dok se njezine kolegice iz Spice Girls, Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner i Melanie Chisholm pripremaju za povratničku turneju na pozornici im se definitivno neće pridružiti Victoria Beckham.

  • +5
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se razlozi njezina odbijanja britanske turneje s ostatkom Spice Girlsčlanica još uvijek sa sigurnošću ne znaju, strani mediji krenuli su nagađati što bi mogao biti glavni uzrok ovakvog scenarija. Početak turneje najavljen je za 1. lipnja 2019. godine na stadionu Manchester Etihad, a umjesto pet slavnih članica obožavatelji će na pozornici vidjeti samo četiri članice nekad popularnog brenda.

'Neću se pridružiti svojim curama na turneji, ali biti dio grupe Spice Girls učinilo me jako sretnom tijekom života. Bilo je to divno i jako bitno razdoblje mog života. Želim im svu sreću i puno zabave na turneji. Sigurna sam da će napraviti pravu zabavu', izjavila je Posh povodom ovog dugoočekivanog reuniona.