TO SE ZOVE WOW EFEKT

Victoria Beckham izgleda senzacionalno: Stvorila pomutnju u laskavim komadima

13.10.2022 u 11:08

Bionic
Reading

Osim sukobom sa suprugom svog najstarijeg sina, bivša spajsica podjednako puni stupce svojim dizajnerskim pothvatima i besprijekornim odjevnim kombinacijama

Nakon što je u sklopu novog izdanja pariškog Tjedna mode predstavila najnoviju kolekciju svog istoimenog brenda, bivša spajsica a danas uspješna modna dizajnerica, Victoria Beckham, na ulicama New Yorka još jednom je dokazala kako modu ima u malom prstu te da nitko ne nosi bolje njezine dizajnerske komade od nje same.

Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Stil odijevanja slavne Britanke u posljednjih dvadesetak godina značajno se promijenio. Izazovna izdanja u kojima se pojavljivala za vrijeme karijere u grupi Spice Girls oprostila se s osnivanjem vlastitoga modnog brenda, preferirajući nošenje profinjenih i savršeno krojenih komada koje mahom sama potpisuje.

Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da nikako ne prođe nezapaženo na gradskim ulicama New Yorka, pobrinula se izdanjem u znaku nježno plave haljine od svile. Njezin drapirani izgled uz asimetrični kroj posebno je laskao figuri slavne Britanke, a wow efekt postigla je i odabirom visokih, svjetlucajučih čizmi nalik čarapama kakve je imala priliku predstaviti na modnoj pisti u Parizu.