RENE BITORAJAC:

'Veseo sam zahvaljujući svojoj supruzi, djeci i sebi samom'

18.11.2011 u 15:34

Bionic
Reading

Rene Bitorajac, dobri duh Supertalenta, sudjelovao je na božićnoj čaroliji Hrvatskog Telekoma u društvu svoje prekrasne supruge Ane

Odlično raspoložen, Rene Bitorajac zabavljao se na hologramskom koncertu Mariah Carey, te nam je zbog činjenice da nam se približavaju blagdanski dani, kao i divovskog poklona Hrvatskog Telekoma pred kojim smo stajali, rekao što misli o darovima.

'Meni bez darova Božić nema smisla. Ja nisam od onih koji će govoriti da je to sve previše komercijalizirano. Moje dijete se veseli kad kitimo bor, ali veseli ga i kad otvori poklon', kaže Rene koji se s djecom bori da poklone ne otvore prije Božića.

Rene Bitorajac s Tarikom Filipovićem već mjesecima igra u predstavi 'Spektakluk' koja je jako posjećena i tražena predstava u kazalištu Kerempuh.

'U Zagrebu predstava rastura. Jučer smo igrali šezdesetu predstavu, a vani je pet mjeseci. Zadovoljan sam kako to ide. Ljude to veseli i mislim da je to super ispalo', govori Rene koji je i ove godine zabavlja gledatelje domišljatim i dovitljivim dosjetkama u Supertalentu, a još nema svog favorita.

'Moj je favorit Igor Mešin i on me uvijek razočara. Ne znam što ću s njim. Ma, sada je velika borba s kandidatima. Ima svakakvih kandidata i meni je drago što nisam u žiriju, nego sam samo neki moderator koji može pridonijeti tome da šou bude malo veseliji. Svoje favorite za sada nemam', rekao je Rene Bitorajac koji je zadovoljan i veseo jer zna čarobnu formulu te ga ne muči vrijeme ni jesenska depresija.

'Ja jesam veseo zahvaljujući svojoj supruzi, djeci i meni samom i jer održavam tjelesnu kondiciju', rekao je Rene