GRECE GHANEM

Veseli jesenski stajling: Sjedokosa modna ikona magnet je za poglede

15.09.2023 u 05:47

Bionic
Reading

Grece Ghanem, poznata influencerica iz Montreala, čije maštovite kombinacije vole zaljubljenice u modu svih generacija, itekako se potrudila oko svog stajlinga u kojem je stigla na Tjedan mode u New Yorku

Sve popularnija 50 plus modna ikona sa srebrom u kosi bila je među najzapaženijim uzvanicama na modnoj reviji proslavljene venecuelske dizajnerice Caroline Herrere.

Njezine upečatljive kombinacije uvijek prkose uvriježenim pravilima odijevanja kad se radi o zrelijim damama, no ova Kanađanka, koju s razlogom nazivaju novom modnom ikonom, nosi ono u čemu se dobro osjeća.

  • +4
Grece Ghanem Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Omiljena fashionistica iz Montreala, koja redovito u intervjuima ističe da se njezin modni stil nije puno promijenio u odnosu na period u kojem je imala 20 ili 30 godina, bila je magnet za poglede u veselom stajlingu kakav bi se rijetki usudili nositi.

Poznata po tome da voli odvažne uzorke, upečatljive boje, neobične krojeve i efektne detalje, Grece je ponovno bila u središtu pozornosti.

Vješto je spojila kratki ružičasti kardigan krupnog cvjetnog uzorka sa svijetloplavom suknjom s velikim ružama, a ovaj chic look zaokružila je žutom torbicom, otkačenim sunčanim naočalama i cipelama s mašnom.

I za ovaj je stajling, koji nije za svakoga, sjedokosa vladarica Instagrama, koja je ovoga ljeta posjetila i jadransku obalu, dobila samo pohvale.